Forza Horizon 4, parasını ne kadar hakettiği tartışılır (Raft), The ForestThe Forest ve Dying Light 2.
Knk beni niye etiketledin ?Forza Horizon 4, parasını ne kadar hakettiği tartışılır (Raft), The Forest
Evet. Bir kere arada 2 katı fiyat farkı var ve SoT'ın sistem gereksinimlerini gruptaki herkesin yeteceğinden emin değiliz. Blazing sails hem daha ekonomik hemde sota göre daha az sistem isteyen bir oyun. Oyun önerirken, özellikle arkadaş grubu için oyun önerirken önerdiğim oyunun sistem gereksinimlerini düşükten baz alıyorum. Yoksa tabii ki eğer sistemleri kaldırıyorsa ve gruptaki herkes oyunu satın alabiliyorsa ses of thieves daha iyi olur.Sea Of Thieves varken ?
Gta San AndreasArkadaşlarımla oynamak için oyun arıyorum 3 kişi Fps olmasın
Allah Allah yanlışlıkla olmuşturKnk beni niye etiketledin ?![]()
human fall flat,sea of thieves,gang beasts,minecraft,left 4 dead 2Arkadaşlarımla oynamak için oyun arıyorum 3 kişi Fps olmasın
Çok iyi demişsiniz de Blazing Sails bir Battle Royale oyunu. Sea of Thieves ile arasında maalesef dağlar kadar fark var. Blazing Sails "ya canımız sıkıldı gel gemilerle iki savaşak" dedirten bir oyun yanılıyor muyum? Yani biriktirip Sea of Thieves almak çok daha mantıklı "bence"Evet. Bir kere arada 2 katı fiyat farkı var ve SoT'ın sistem gereksinimlerini gruptaki herkesin yeteceğinden emin değiliz. Blazing sails hem daha ekonomik hemde sota göre daha az sistem isteyen bir oyun. Oyun önerirken, özellikle arkadaş grubu için oyun önerirken önerdiğim oyunun sistem gereksinimlerini düşükten baz alıyorum. Yoksa tabii ki eğer sistemleri kaldırıyorsa ve gruptaki herkes oyunu satın alabiliyorsa ses of thieves daha iyi olur.