Neler Yeni

Öneri Arkadaşlarla Oynamalık Oyun Önerisi

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Daha önce the forest, pacify, devour oynadık. Eğlenebileceğimiz max 4 kişilik oyun önerisi istiyorum. 2 kişide oynanabilirse güzel olur. Bütçe 40-50 TL yi geçmezse güzel olur. Bütçenin üstünde çok güzel bir oyun varsa onuda önerebilirsiniz

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,850
İsim
Can BOZKURT
Daha önce the forest, pacify, devour oynadık. Eğlenebileceğimiz max 4 kişilik oyun önerisi istiyorum. 2 kişide oynanabilirse güzel olur. Bütçe 40-50 TL yi geçmezse güzel olur. Bütçenin üstünde çok güzel bir oyun varsa onuda önerebilirsiniz
Deceit - Ücretsiz

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
phasmophobia, don't starve together, borderlands serisi, unturned, 7 days to die, northgard, civ 5-6, party panic, risk, tabletop simulator, terraria

hypernano

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
HyperNano
Fiyatlarını bilmiyorum ama A way out 2 kişilik hikayeli maceralı bir oyun ve ea play de bedava. Onun dışında knockout city de 3 kişiye kadar rekabetçi gibimsi yakartop oyunu, yine ea playden bedavaya alabilirsiniz. İkiside farklı dallarda eğlenceli oyunlar.

Top Bottom