Ne tür bi oyun arıyorsunuzArkadaşlarla oyun oynayacağız fakat oyun bulamıyoruz bütçe 50-100 civarlarında 4 kişiyiz tavsiyeniz varmıdır
Böyle aksiyonlu felan değilde kafa dağıtmalı mini tarzda bir oyun istiyorsanız ve 2 kişi daha bulursanız pico park olabilirArkadaşlarla oyun oynayacağız fakat oyun bulamıyoruz bütçe 50-100 civarlarında 4 kişiyiz tavsiyeniz varmıdır
Çokta önemli değil türü hocam güzel bir oyun olsun yeter 2d de olabilir yukarıdanda oynanabilir hayatta kalmada olabilir savaşdaNe tür bi oyun arıyorsunuz
Bir bakarız hocam sağ olunBöyle aksiyonlu felan değilde kafa dağıtmalı mini tarzda bir oyun istiyorsanız ve 2 kişi daha bulursanız pico park olabilir
dying light 1 olur. 2. serisi berbat bi oyun. tower united olur.Arkadaşlarla oyun oynayacağız fakat oyun bulamıyoruz bütçe 50-100 civarlarında 4 kişiyiz tavsiyeniz varmıdır
Dl1 bitirdik tower unitede bir göz atarız hocamdying light 1 olur. 2. serisi berbat bi oyun. tower united olur.
Hocam biz 4 kişiyiz dediğiniz oyunlar 2 kişilik diye biliyorumİt takes two ve a way out çok iyi. İkisi için bir tane xbox gamepass alınması yetiyor. Gamepass'i olmayan kişi friend pass ile oynayabilir. Onun dışında xbox gamepasste benim bilmediğim başka Cooper oyunlarda vardır bunlara benzer güzel bence. Bir bakın isterseniz.
The Forest,Vallheim,Party Panic,Gang Beast, Devour, Ball 3d,blazing sails,garrys mod (genellikle 4 kişilik ekiple oynanacak eğlenceli oyunları yazdım şahsen ben çok eğleniyorum the Forest ve vallheim hayatta kalma olarak yazdım party panic Gang Beast ball3d garrys mod eğlenmek için yazdım devour hem eğlence hemde korku için yazdım blazing sails da hem aksiyonlu savaş içeren çok eğlenceli bir oyun şuan telefondayım biraz eski steamda kasıyor çok detaylı bakamadım kusura bakma pc ye geçince biraz daha bulursam atarım)Çokta önemli değil türü hocam güzel bir oyun olsun yeter 2d de olabilir yukarıdanda oynanabilir hayatta kalmada olabilir savaşda
Evet dediği oyunlar maalesef 2 kişilik ama bir gün 2 kişilik oyun oynamak isterseniz a way out ilk tercihiniz olmalı kesinlikleDl1 bitirdik tower unitede bir göz atarız hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam biz 4 kişiyiz dediğiniz oyunlar 2 kişilik diye biliyorum
Sağ olun hocam baya yardımı olacak bize çoğunu oynarız elimizden geldiğinceThe Forest,Vallheim,Party Panic,Gang Beast, Devour, Ball 3d,blazing sails,garrys mod (genellikle 4 kişilik ekiple oynanacak eğlenceli oyunları yazdım şahsen ben çok eğleniyorum the Forest ve vallheim hayatta kalma olarak yazdım party panic Gang Beast ball3d garrys mod eğlenmek için yazdım devour hem eğlence hemde korku için yazdım blazing sails da hem aksiyonlu savaş içeren çok eğlenceli bir oyun şuan telefondayım biraz eski steamda kasıyor çok detaylı bakamadım kusura bakma pc ye geçince biraz daha bulursam atarım)
Evet dediği oyunlar maalesef 2 kişilik ama bir gün 2 kişilik oyun oynamak isterseniz a way out ilk tercihiniz olmalı kesinlikle
ARtık çok geç hocam son 1 aydır oynuyorum 30k sett varLoL oynama.
Kendim hepsini 4 kişi oynayamasamda çok eğlenceliler tavsiye ederim savaş ve aksiyon dolu blazing sails gemiyle giderken yandan başka bi gemi gelmesi top atma falan o telaş çok iyiSağ olun hocam baya yardımı olacak bize çoğunu oynarız elimizden geldiğince
Forest ve blazing sail bendede var hocam sails oynama fırsatım henüz olmadı yakında oynayacağımKendim hepsini 4 kişi oynayamasamda çok eğlenceliler tavsiye ederim savaş ve aksiyon dolu blazing sails gemiyle giderken yandan başka bi gemi gelmesi top atma falan o telaş çok iyi
Birde Dinner Runners oynamanızı tavsiye ediyorum arkadaşlarla 3 kişiydik 2 liramı neydi para kalmasın komple bitsin diye aldık yaklaşık 1 saat oynadık alır almaz gülme krizine girdik baştan aşağı ya her yerimizden ter aktı o kadar zorki 3 kişi 4 kişi olsa ama o kadar zorlanmassın onada bi bakınSağ olun hocam baya yardımı olacak bize çoğunu oynarız elimizden geldiğince
ARtık çok geç hocam son 1 aydır oynuyorum 30k sett var
Kesinlikle oynayınForest ve blazing sail bendede var hocam sails oynama fırsatım henüz olmadı yakında oynayacağım