Neler Yeni

Arkadaşlarla oynanacak oyun önerisi

Yagiz0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yağızhan Keskin
Arkadaşlarla oyun oynayacağız fakat oyun bulamıyoruz bütçe 50-100 civarlarında 4 kişiyiz tavsiyeniz varmıdır

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Enes
Arkadaşlarla oyun oynayacağız fakat oyun bulamıyoruz bütçe 50-100 civarlarında 4 kişiyiz tavsiyeniz varmıdır
Böyle aksiyonlu felan değilde kafa dağıtmalı mini tarzda bir oyun istiyorsanız ve 2 kişi daha bulursanız pico park olabilir

Yagiz0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yağızhan Keskin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

kırmızışarapp

80+ Silver
İt takes two ve a way out çok iyi. İkisi için bir tane xbox gamepass alınması yetiyor. Gamepass'i olmayan kişi friend pass ile oynayabilir. Onun dışında xbox gamepasste benim bilmediğim başka Cooper oyunlarda vardır bunlara benzer güzel bence. Bir bakın isterseniz.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,610
İsim
oğuzhan ege
dying light 1 olur. 2. serisi berbat bi oyun. tower united olur.

Yagiz0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yağızhan Keskin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dying light 1 olur. 2. serisi berbat bi oyun. tower united olur.
Dl1 bitirdik tower unitede bir göz atarız hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

İt takes two ve a way out çok iyi. İkisi için bir tane xbox gamepass alınması yetiyor. Gamepass'i olmayan kişi friend pass ile oynayabilir. Onun dışında xbox gamepasste benim bilmediğim başka Cooper oyunlarda vardır bunlara benzer güzel bence. Bir bakın isterseniz.
Hocam biz 4 kişiyiz dediğiniz oyunlar 2 kişilik diye biliyorum

2107

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yusuf Yalçın
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Çokta önemli değil türü hocam güzel bir oyun olsun yeter 2d de olabilir yukarıdanda oynanabilir hayatta kalmada olabilir savaşda
The Forest,Vallheim,Party Panic,Gang Beast, Devour, Ball 3d,blazing sails,garrys mod (genellikle 4 kişilik ekiple oynanacak eğlenceli oyunları yazdım şahsen ben çok eğleniyorum the Forest ve vallheim hayatta kalma olarak yazdım party panic Gang Beast ball3d garrys mod eğlenmek için yazdım devour hem eğlence hemde korku için yazdım blazing sails da hem aksiyonlu savaş içeren çok eğlenceli bir oyun şuan telefondayım biraz eski steamda kasıyor çok detaylı bakamadım kusura bakma pc ye geçince biraz daha bulursam atarım)

Dl1 bitirdik tower unitede bir göz atarız hocam

Hocam biz 4 kişiyiz dediğiniz oyunlar 2 kişilik diye biliyorum
Evet dediği oyunlar maalesef 2 kişilik ama bir gün 2 kişilik oyun oynamak isterseniz a way out ilk tercihiniz olmalı kesinlikle

Yagiz0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yağızhan Keskin
The Forest,Vallheim,Party Panic,Gang Beast, Devour, Ball 3d,blazing sails,garrys mod (genellikle 4 kişilik ekiple oynanacak eğlenceli oyunları yazdım şahsen ben çok eğleniyorum the Forest ve vallheim hayatta kalma olarak yazdım party panic Gang Beast ball3d garrys mod eğlenmek için yazdım devour hem eğlence hemde korku için yazdım blazing sails da hem aksiyonlu savaş içeren çok eğlenceli bir oyun şuan telefondayım biraz eski steamda kasıyor çok detaylı bakamadım kusura bakma pc ye geçince biraz daha bulursam atarım)

Evet dediği oyunlar maalesef 2 kişilik ama bir gün 2 kişilik oyun oynamak isterseniz a way out ilk tercihiniz olmalı kesinlikle
Sağ olun hocam baya yardımı olacak bize çoğunu oynarız elimizden geldiğince

ARtık çok geç hocam son 1 aydır oynuyorum 30k sett var

• Beğen
Reaksiyonlar: 2107
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Kendim hepsini 4 kişi oynayamasamda çok eğlenceliler tavsiye ederim savaş ve aksiyon dolu blazing sails gemiyle giderken yandan başka bi gemi gelmesi top atma falan o telaş çok iyi

Yagiz0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yağızhan Keskin
Kendim hepsini 4 kişi oynayamasamda çok eğlenceliler tavsiye ederim savaş ve aksiyon dolu blazing sails gemiyle giderken yandan başka bi gemi gelmesi top atma falan o telaş çok iyi
Forest ve blazing sail bendede var hocam sails oynama fırsatım henüz olmadı yakında oynayacağım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815

ARtık çok geç hocam son 1 aydır oynuyorum 30k sett var
Birde Dinner Runners oynamanızı tavsiye ediyorum arkadaşlarla 3 kişiydik 2 liramı neydi para kalmasın komple bitsin diye aldık yaklaşık 1 saat oynadık alır almaz gülme krizine girdik baştan aşağı ya her yerimizden ter aktı o kadar zorki 3 kişi 4 kişi olsa ama o kadar zorlanmassın onada bi bakın

Forest ve blazing sail bendede var hocam sails oynama fırsatım henüz olmadı yakında oynayacağım
Kesinlikle oynayın

Top Bottom