Neler Yeni

Arkdaşlar göğsüm de gerginlik oluyo ama sanki çalışmış gibi hissetmiyorum

RedFlox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Harun Caner
bu normal mi yeni başladım sayılır spora
Mesaj otomatik birleştirildi:

yanma falan olmuyor hani omuz bacak falan çalışırız bir yanma falan olur ya o olmuyor skiny fit bir vücudum var yani sıskayım acaba göğüs kaslarım çok gelişmiş olmadığından olabilir mi ?

GaniH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Gani Horuz
Bende yeni başladım çok olmadı bendede o hissiyat yok ama hareketi yaparken hissediyorum hocam o yüzden bir sorun yok. Doğru yaptığını düşünüyorsan sorun yok. 2 haftadır ön kol antremanlarımda yanma hissiyatı yaşamıyordum. Dün instagramda gördüğüm 4 setlik bir hareketi uyguladım gayet iyi yaktı. Bazen oluyor can sıkmana gerek yok.

YigitElcin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Yiğit Elçin
İlk haftalar göğüs çalıştığımda hissetmiyordum şahsen normaldir benim için fakat formu doğru yapa yapa yavaştan hissetmeye başladım.
Doğru formda yapmaya devam et arada hocana sor doğru yapıyor muyum diye.

Ekstra olarak kaç çeşit hareket yapıyosun kaç tekrar ve kaç set bunlar önemli

RedFlox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Harun Caner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk haftalar göğüs çalıştığımda hissetmiyordum şahsen normaldir benim için fakat formu doğru yapa yapa yavaştan hissetmeye başladım.
Doğru formda yapmaya devam et arada hocana sor doğru yapıyor muyum diye.

Ekstra olarak kaç çeşit hareket yapıyosun kaç tekrar ve kaç set bunlar önemli
forma dikkat ediyorum hareketlerin form konusun da bir sıkıntı yok

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
bu normal mi yeni başladım sayılır spora
Mesaj otomatik birleştirildi:

yanma falan olmuyor hani omuz bacak falan çalışırız bir yanma falan olur ya o olmuyor skiny fit bir vücudum var yani sıskayım acaba göğüs kaslarım çok gelişmiş olmadığından olabilir mi ?
Hocam spor sonrası yanma hissi normaldir. Kas lifleriniz yırtıldığı için vücudunuz o mikro boyuttaki kas liflerine yenilerini ekliyor. Bir nevi kas yenilenmesi gibi düşünün. Yanma sebebi budur. Yorgunluk hissiyatı olmamasının sebebi bahsettiğim olar mikro düzeyde gerçekleştiği için

asmarena6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Berk Era
kablo ile çalışmayı dene. daha iyi hissedeceksin muhtemelen

yeni başladıysan normal şuan da tam olarak hissetmemen zamanla o kas farkındalığını kazanıyorsun çalışırken kafanı tam olarak harekete ve çalıştırdığın bölgeye ver odaklan zamanla hissetmeye başlayacaksın

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Hocam ilk haftanizda fazla bir yanma hissi olusmaz bende bile suanda yanma hissi olmuyor sadece agri oluyor zaten agridi zaman anliyorum iyi calistigimi, eger agri falan hissetmiyorsaniz sabahina pek iyi calismadiginizi formu dogru yapmadiginizi gösterir.

QWuiet

80+ Bronze
Bende yeni başladım çok olmadı bendede o hissiyat yok ama hareketi yaparken hissediyorum hocam o yüzden bir sorun yok. Doğru yaptığını düşünüyorsan sorun yok. 2 haftadır ön kol antremanlarımda yanma hissiyatı yaşamıyordum. Dün instagramda gördüğüm 4 setlik bir hareketi uyguladım gayet iyi yaktı. Bazen oluyor can sıkmana gerek yok.
4 setlik antrenmanı banada atarmisiniz hocam rica etsem🙃

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,961
Üyeler
159,561
Son üye
Selim1728
Top Bottom