Neler Yeni

Arma computer haklımı ?

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Kutluhan bayrakcı
Arkadaşlar merhaba, arma computer adında bi kanalla karşılaştım dediklerine göre kendi havalandırma sistemleri en pahalı sıvı soğutmadan uzun vadede daha iyi. Üstelik şuanki kasa tasarımları pc nin ısı sağlığı açısından berbat bir tasarıma sahip yani benim anladığıma göre muadili bir pc ye baktığımızda aradaki fark tamamiyle kasaya yatırılıyor. Sizce bu is akıl karımı? Siz 4 5 k daha az verip ince hesaptan gaming genden itopyadan pc mi tolarsınız kendinize ? Yoksa arma computer den daha pahalıda olsa ayaz hava soğutma sistemli bir pc mi alırsıniz ?

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,709
İsim
Lokman Doğan
1691914399183.png

sistemleri aşırı pahalı mantıklı değil

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,096
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Kesinlikle haklı değiller. Bu fiyata çok daha iyi sistemler toplanır.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven
haklı oldukları tek bir konu görmedim. arada bi yt anasayfama düşüyolar da kafayı çıldırıyorum izleyince. bütün sistemlerinde de mikrodalga fırından bozma garip saçma sapan bi kasa kullanıyolar. mahalle bilgisayarcısı tadında dolandırıcı olduklarını düşünüyorum

Rkgamer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Rasim Külekçi
Arkadaşlar bu bilgisayarlar oyuncular için değil zaten. Bu kasa tipiyle bilgisayarları hiç kapatmadan aylarca tam performansta kullanıyorlar ve ısınma problemi yaşamıyorlar. Üniversitelere, mimarlara falan satıyorlar, müşteri kitlesi siz değilsiniz.

ANLYMX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Anıl
Arkadaşlar bu bilgisayarlar oyuncular için değil zaten. Bu kasa tipiyle bilgisayarları hiç kapatmadan aylarca tam performansta kullanıyorlar ve ısınma problemi yaşamıyorlar. Üniversitelere, mimarlara falan satıyorlar, müşteri kitlesi siz değilsiniz.
ben yeni buldum bunları da çok iddialılar youtube de ve oyuncular için olan kasaları da mevcut ama yani kasayı açamıyorsun bile değişik. millet 2-3 yılda sistem yenilediği için çok işime gelmior

fspdrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
ibrahim
hedef kitlesi yukarıda dediği gibi kritik işler yapanlar için önemli. günlerce haftalarca çalışıyorsa mantıklı ama gaming kitlesi için öyle çokta mantıklı diyemicem.

Top Bottom