Arma computer haklımı ?

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
249
Arkadaşlar merhaba, arma computer adında bi kanalla karşılaştım dediklerine göre kendi havalandırma sistemleri en pahalı sıvı soğutmadan uzun vadede daha iyi. Üstelik şuanki kasa tasarımları pc nin ısı sağlığı açısından berbat bir tasarıma sahip yani benim anladığıma göre muadili bir pc ye baktığımızda aradaki fark tamamiyle kasaya yatırılıyor. Sizce bu is akıl karımı? Siz 4 5 k daha az verip ince hesaptan gaming genden itopyadan pc mi tolarsınız kendinize ? Yoksa arma computer den daha pahalıda olsa ayaz hava soğutma sistemli bir pc mi alırsıniz ?

1691914399183.png

sistemleri aşırı pahalı mantıklı değil

Kesinlikle haklı değiller. Bu fiyata çok daha iyi sistemler toplanır.

haklı oldukları tek bir konu görmedim. arada bi yt anasayfama düşüyolar da kafayı çıldırıyorum izleyince. bütün sistemlerinde de mikrodalga fırından bozma garip saçma sapan bi kasa kullanıyolar. mahalle bilgisayarcısı tadında dolandırıcı olduklarını düşünüyorum

Arkadaşlar bu bilgisayarlar oyuncular için değil zaten. Bu kasa tipiyle bilgisayarları hiç kapatmadan aylarca tam performansta kullanıyorlar ve ısınma problemi yaşamıyorlar. Üniversitelere, mimarlara falan satıyorlar, müşteri kitlesi siz değilsiniz.

Arkadaşlar bu bilgisayarlar oyuncular için değil zaten. Bu kasa tipiyle bilgisayarları hiç kapatmadan aylarca tam performansta kullanıyorlar ve ısınma problemi yaşamıyorlar. Üniversitelere, mimarlara falan satıyorlar, müşteri kitlesi siz değilsiniz.
ben yeni buldum bunları da çok iddialılar youtube de ve oyuncular için olan kasaları da mevcut ama yani kasayı açamıyorsun bile değişik. millet 2-3 yılda sistem yenilediği için çok işime gelmior

hedef kitlesi yukarıda dediği gibi kritik işler yapanlar için önemli. günlerce haftalarca çalışıyorsa mantıklı ama gaming kitlesi için öyle çokta mantıklı diyemicem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,519
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri