"Asus AURA Sync Plugin indirin ve kurun. Corsairin sitesinde mevcut" link var mı reis?kardeşim öncelikle icube vs Rbg kontrol eden herşeyi sil
Armoury Crate Uninstall Tool ile kaldır
ICUE 4 indirip kurun, ayarlardan ram ve programın güncellemesini kontrol edin
Sisteminizi yeniden başlatın.
Asus AURA Sync Plugin indirin ve kurun. Corsairin sitesinde mevcut
Sisteminizi yeniden başlatın.
Armoury Crate indirin ve kurun.
Bunu yapmanız yeterli. Armoury Crate üzerinden kontrol etmeye başlayabilirsiniz.
buldum dediğiniz linki kurdum ama değişen hiçbir şey yok maalesef"Asus AURA Sync Plugin indirin ve kurun. Corsairin sitesinde mevcut" link var mı reis?
yav öylede nede olsa özellik satın alıyorsun ama özellik çalışmıyorYani açıkcası çok da gerekli değil kasmamak lazım. Kasa fanlarını zaten zırp pırt değiştirmenin gereği yok. Biostan bir kere ayarlıyorsun bitiyor. Işık mevzusu da kasayı ilk aldığım birkaç ay kullandım sonrasında oda karanlık iken ışık yapsın diye beyazı açıyorum. Onu da kasada tuşu var. Heves gibi geliyor bana sonradan geçiyor kasmamak lazım bence
Bende senin gibi takıntı yaptım hatta temiziği bahane edip tüm kabloları fala nsöktüm kontrölcü ile anakartın kabloalrını falan bile tek tek taktım baktım ettim olmadı saldım.yav öylede nede olsa özellik satın alıyorsun ama özellik çalışmıyor