Neler Yeni

armory crate uygulaması ile makro yapan var mı ?

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Aslında çok zor bişe istemiyorum cs go ve cs 2 oynuyorum bunny hop yapmak için. Ama nedense ne denediysem beceremedim hocam armoury crate'de
Belili aralıklarla belirli tuşlara bastırabilirsin. Bu komutu da bir tuşa atarsan her o tuşa bastığında o makro çalışır, istersen aynı tuşla makroyu durdurabilirsin.

Tam olarak bunnyhop için gerekli tuş basım zaman aralıkları bilmiyorum ama elle tık tık halledebilirsin. Unutma, mouse hareketlerini kaydedemezsin sadece tuş basımlarını taklit edebilirsin. Sağa sola oynamaz sadece tuşa basar. Örneğin belirli aralıklarla space basmak gibi. Aynı anda iki tuşa da basamazsın, her seferinde tek tuş. Mouse, klavye vs her ne istersen işte.

haratao

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Oğuzhan YILDIZ
Belili aralıklarla belirli tuşlara bastırabilirsin. Bu komutu da bir tuşa atarsan her o tuşa bastığında o makro çalışır, istersen aynı tuşla makroyu durdurabilirsin.

Tam olarak bunnyhop için gerekli tuş basım zaman aralıkları bilmiyorum ama elle tık tık halledebilirsin. Unutma, mouse hareketlerini kaydedemezsin sadece tuş basımlarını taklit edebilirsin. Sağa sola oynamaz sadece tuşa basar. Örneğin belirli aralıklarla space basmak gibi. Aynı anda iki tuşa da basamazsın, her seferinde tek tuş. Mouse, klavye vs her ne istersen işte.
Sıkıntı orda işe ne yaptıysam atadığım tuş çalışmadı.

haratao

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Oğuzhan YILDIZ
Son düzenleme:

I'm GANDALF

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
mert
Hocam nasıl olmuyor ben önceden Logitech mouse kullanırken macrosu ile bhop yani bunny yapabiliyordum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tabi hocam discird adım Oğuzhan#9781 olmaz ise haratao olarak deneyin.
hocam mouse tekerleğine atayıp kendiniz yapmaya çalışırsanız daha iyi olur onun dışında makro sizi sürekli zıplatacağı için oyundaki stamina sürekli 40 ın altında olacaktır bu nedenle bhop tutma şansı düşecektir. (evet cs de bizim sadece cl_showpos 1 komutuyla görebildiğimiz bir stamina değeri var.)

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Ben şeyi yapamadım hani mesela cs valo gibi oyunlarda maosun orta tuşuna basarak ateş ederek aşşağıya kaydırmasını istiyorum Sekmeme macro onu nasil yaparız
Spray yapamıyorsun. Senin dediğini yapan programa Recorder deniyor. Bu makro. Makro tuş bastırır, recorder taklit eder.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,028
Üyeler
165,918
Son üye
181maverick
Top Bottom