Neler Yeni

Armoury crate ASUS HAL Cnetral güncellenmiyor

SyKe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ömer Faruk Aydoğan
Ekran görüntüsü 2024-11-02 182442.png

Bu şahsiyeti güncelleyemiyorum bir süre uğraştım fakat çözümünü bulamadım sonra saldım çünkü pcye bir etkisin görmedim fakat benim kasasda bazen açılırken fanlar ve ışıklar yanmıyor acaba yazılımsal olup bu güncellenmediği için mi diye merak ediyorum nasıl düzeltebilirim (bu fan ve ışık sorunu içöin garantiye yolladım düzeltilip geir verildi fakat 1 hafta sonra gene başladı ve ne yapacağaımı bilmiyorum)

Düzeltme:
Ekstra olarak bu kısımda bende çalışmıyor. Kasam aşağıda yazdığım model acaba desteği yokmu varsada bu kısmı nasıl açabilirim?

Gamepower Ravadin Atx 3x ARGB 500W Infinity Fan Temperli Cam Rgb Kontrolcüsü

Ekran görüntüsü 2024-11-02 183110.png

SyKe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ömer Faruk Aydoğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bilen yok mu hiç?

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,192
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Hayatımda gördüğüm ve görüp görebileceğiniz en kötü uygulama. 2020'de bir kere kurdum o zaman windowsumu patlattı yeterince akıllanmamış olacağım ki tekrar Asus anakart alıp kurdum 2 hafta önce yine windows'umu patlattı. Yüzlerce ayarım boşa gitti, dün uygulamayı kaldırdım. Tüm uzantıları kalkmıyor diye uninstal tool kurup çalıştırdım şimdide Nvidia Broadcast çalışmıyor gider ayak bile boş geçmedi bir şeyleri bozdu, tam bir h-P-iç uygulama. Bir daha Asus anakart alanı ****. Çinden noname anakart alırım da kişisel kullanım için Asus almam zaten Serivisi de leş gibi.

SyKe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ömer Faruk Aydoğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayatımda gördüğüm ve görüp görebileceğiniz en kötü uygulama. 2020'de bir kere kurdum o zaman windowsumu patlattı yeterince akıllanmamış olacağım ki tekrar Asus anakart alıp kurdum 2 hafta önce yine windows'umu patlattı. Yüzlerce ayarım boşa gitti, dün uygulamayı kaldırdım. Tüm uzantıları kalkmıyor diye uninstal tool kurup çalıştırdım şimdide Nvidia Broadcast çalışmıyor gider ayak bile boş geçmedi bir şeyleri bozdu, tam bir h-P-iç uygulama. Bir daha Asus anakart alanı ****. Çinden noname anakart alırım da kişisel kullanım için Asus almam zaten Serivisi de leş gibi.
Nvdia brodcast bendede sıkıntılı çalışıyo hadi çoğunlukla pc açtığımda mikrofonu fak çıkar yapmam gerekiyordu şimdi yapsam dahi çöküyor görevi sonlandırıp tekrar açmam gerekiyor.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,192
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Nvdia brodcast bendede sıkıntılı çalışıyo hadi çoğunlukla pc açtığımda mikrofonu fak çıkar yapmam gerekiyordu şimdi yapsam dahi çöküyor görevi sonlandırıp tekrar açmam gerekiyor.
Armory Creat'den önce sorun yoktu bende de bozuldu bilgisayar açılınca aygıtları görmüyor broadcast'de programı kapatıp açınca görüyor sildim yeni sisteme geçince imajı yenilicem.

Top Bottom