Armoury Crate (asus) kullananlar bunu kontrol etsin

valorantta arada takılmalar oluyor sebebi bu eleman olma ihtimali nedir ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rgb fusion 2.0 mı iyi ? :D
armory kötüyse
Yıllardır Asus anakart kullanıyorum bana mı anlatıyosun. Bi tane ışık değiştirmem 1 saat sürüyo. Uygulamayı her açtığımda güncelleme var 1 saat sürüyo güncellemeyi yapıp uygulamanın kendisine gelmesini beklemek. Sonra bi de yeniden başlatmak gerekiyo. Çöpün çöpü. Çöp demek çöpe hakaret olur.

Yıllardır Asus anakart kullanıyorum bana mı anlatıyosun. Bi tane ışık değiştirmem 1 saat sürüyo. Uygulamayı her açtığımda güncelleme var 1 saat sürüyo güncellemeyi yapıp uygulamanın kendisine gelmesini beklemek. Sonra bi de yeniden başlatmak gerekiyo. Çöpün çöpü. Çöp demek çöpe hakaret olur.
bende kullanıyorum o senin sorunun :D

senin pc çöp diye asusun yazılımı çöp olmuyor

Uygunsuz davranış
Program güncellendi bu arada. Yeni sürümde sorun çözülmüş.

Armoury Crate çok ilginç bir program. Bazen mükemmel bazen insanı gıcık ediyor. Ama nihayetinde Asus hem Bios ekranında hem de Armoury Crate-Fan Expert özelinde gayet güzel iş çıkarıyor. Arada problemler olsa da çözülüyor.

Biosu bile oto güncelleyen MSI Center 💯

1706070407662.png

351 bin idare eder mi :D

1706071363379.png

sildik şimdi yüklemiyor böyle kaldı :D

Son düzenleme:
Bu yazılımı kurmayın arkada mining açsak daha az kasar PC, yıllardır kurmuyorum stabil oldu sildiğimden beri PC

Bu yazılımı kurmayın arkada mining açsak daha az kasar PC, yıllardır kurmuyorum stabil oldu sildiğimden beri PC
kurmadım bende vazgeçtim zaten kasa rgb ışıklarını ayarlamak dışında benim bir işime yaramıyordu. onuda canım sıkıldıkça aydan aya değiştiriyorum o zaman yüklerim .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,714
Üyeler
183,158
Son üye
drkkdeem
Geri