o tarz bir motor şart mı honda dio tarzı bir şey olursa bence ondan alınarkadaşlar 0km 2023 model fiyatı 104bin TL motor hakkında bilgisi olan varsa yorum yapılır mı araro alınır mı bu fiyata.
normalde 0 fiyatı motorun 120 130 bin tl imiş ama nedense bize 104de bırakcakmış nie bilmiyorum babam konuşmuş 0 km.o tarz bir motor şart mı honda dio tarzı bir şey olursa bence ondan alın
anladım ancak scooter şart mı veya scooter şartsa o model gibi mi olucak ona göre başka öneriler bakıcaktımnormalde 0 fiyatı motorun 120 130 bin TL imiş ama nedense bize 104de bırakcakmış nie bilmiyorum babam konuşmuş 0 km.
total fiyat 105k hocam bu bütçede 150cc varsa güzel olur teşekkürler scooter şart evet.anladım ancak scooter şart mı veya scooter şartsa o model gibi mi olucak ona göre başka öneriler bakıcaktım
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-dio-sifir-km-beyaz-90500-tl-1122629388/detaytotal fiyat 105k hocam bu bütçede 150cc varsa güzel olur teşekkürler scooter şart evet.
düzelttim ancak açılmadı yine anlamadımlinki düzeltirmisin acaba.
sizin alıntıdan tıklayınca açıldı bende veya linki kopyalayıp yapıştırınbaktım da bu fiyata motor hiç hoşuma gitmedi sadece markası var yani
bilmiyorum kullananlar var paketçi falan bildiğim memnunlar yakıt konfor vsbaktım da bu fiyata motor hiç hoşuma gitmedi sadece markası var yani
Bu motosiklet benim dediğim model demi başka model deyil.düzelttim ancak açılmadı yine anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
sizin alıntıdan tıklayınca açıldı bende veya linki kopyalayıp yapıştırın
Mesaj otomatik birleştirildi:
bilmiyorum kullananlar var paketçi falan bildiğim memnunlar yakıt konfor vs
evet arora beatrix buBu motosiklet benim dediğim model demi başka model deyil.
ozaman doğruymuşda neden 104 bine bırakırım demiş galerici hala anlamış deyilim. ama satılmış olabilir yada ilandan kaldırmış olabilir çünkü motoru bulamadım ben bartında.evet arora beatrix bu
127.900 tl sarı sitede hep sıfır olduğuna emin misinizozaman doğruymuşda neden 104 bine bırakırım demiş galerici hala anlamış deyilim. ama satılmış olabilir yada ilandan kaldırmış olabilir çünkü motoru bulamadım ben bartında.