Arsen Lüpen Kitap Setleri Arasındaki Fark Nedir?

Onur Altunay

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
236
Merhaba arkadaşlar, ben arsen lüpen serisini okumak istiyorum yalnız 3 lü ve 8 li setleri var , bu setler içinde yalnız kibar hırszı kitabı ortak.

Bunlar da linkleri. Hangisi alınıp okunmalı ya da aralarındaki fark nedir bilen varsa yanıtlarsa çok sevinirim.

Genel konu işleyişleri aynı fakat yayın kalitesi anlamında fark var sadece. Kullanılan cümlenin sürükleyici olması devrik olmaması gibi farklılıklar var, eğer bütçen kısıtlı değilse portakal yayınından okumanı tavsiye ederim en kaliteli ve sürükleyici olanı o.

Genel konu işleyişleri aynı fakat yayın kalitesi anlamında fark var sadece. Kullanılan cümlenin sürükleyici olması devrik olmaması gibi farklılıklar var, eğer bütçen kısıtlı değilse portakal yayınından okumanı tavsiye ederim en kaliteli ve sürükleyici olanı o.

çok teşekkür ediyorum hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok teşekkür ediyorum hocam.
konu tamamen aynı değil mi, sadece isimleri farklı kitapların.

kral selamlar, kitaplarım geldi yalnız hangi sıralamayla okunacağı bilgisini bulamadım. Yardımcı olursan sevinirim :)