Neler Yeni

Artic freezer 34 duo fan

Jorabaloo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Oğulcan
Bütçe
800
Öncelikle merhaba benim işlemcim çok ısındığı için fan alma gereksiniminde bulunuyorum ve başlıktaki fanı düşünüyorum ama ryzen 5 2600x ile uyumlumudur ve anakart modelim b450m ekran kartı ise 1660 super olmaktadır 200 wat harcadığını gördüm benim power ım 550+80 bir sıkıntı çıkar mı önerisi olan varmıdır kasa SHARKOON FLOW TEMPERED ön tarafınada fan almak istiyorum egzoz fanı da bunlar içinde öneri alabilirim şimdiden yardımlar için teşekkürler

Muazed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
Muaz IŞIK
Öncelikle şunu belirteyim; bahsetmiş olduğunuz 200 watt ibaresi soğutucunun harcadığı güç değil, işlemcinin max kaç watt TDP'ye kadar soğutulabileceğini belirtmektedir. Uyumluluk konusunda da soğutucu AM4 anakartlar ile sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Gönül rahatlığı ile alabilirsin.

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Öncelikle merhaba benim işlemcim çok ısındığı için fan alma gereksiniminde bulunuyorum ve başlıktaki fanı düşünüyorum ama ryzen 5 2600x ile uyumlumudur ve anakart modelim b450m ekran kartı ise 1660 super olmaktadır 200 wat harcadığını gördüm benim power ım 550+80 bir sıkıntı çıkar mı önerisi olan varmıdır kasa SHARKOON FLOW TEMPERED ön tarafınada fan almak istiyorum egzoz fanı da bunlar içinde öneri alabilirim şimdiden yardımlar için teşekkürler
İşlemci soğutucu olarak bunu öneririm, işlemcinize rahatlıkla yetecek bir soğutucu.
Kaç fan almak istiyorsunuz tam anlamadım ancak bu fanı öneririm,kalan bütçenize göre ne kadar geliyorsa alabilirsiniz.
Bu arada attığım soğutucu ve fan,hem kasanız hem de anakartınız ile uyumlu.Psu konusunda da hiçbir sıkıntı yaşatmaz.

Son düzenleme:

Jorabaloo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Oğulcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle şunu belirteyim; bahsetmiş olduğunuz 200 watt ibaresi soğutucunun harcadığı güç değil, işlemcinin max kaç watt TDP'ye kadar soğutulabileceğini belirtmektedir. Uyumluluk konusunda da soğutucu AM4 anakartlar ile sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Gönül rahatlığı ile alabilirsin.
Teşekkür ederim yardımın için
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemci soğutucu olarak bunu öneririm, işlemcinize rahatlıkla yetecek bir soğutucu.
Kaç fan almak istiyorsunuz tam anlamadım ancak bu fanı öneririm,kalan bütçenize göre ne kadar geliyorsa alabilirsiniz.
Bu arada attığım soğutucu ve fan,hem kasanız hem de anakartınız ile uyumlu.Psu konusunda da hiçbir sıkıntı yaşatmaz.
3 fan almayı düşünüyorum kasada sadece 1 fan var ve oda ön tarafta alt kısımda bulunmakta 2 öne 1 tanede egzoz fanı olarak almak istiyorum onun içinde bir öneri alabilirim

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Soğutucu olarak bunu öneririm o bütçeye, kalan 300 liraya da 3 tane bundan alın.
İşlemcinizi bu soğutucu adeta buz tutturacaktır, 5600X'i dizginliyor kendisi.
Soğutucu 154mm, kasa 157mm 3mm boşluk kalıyor sığacaktır diye tahmin ediyorum.
@06ankaralı 3mm ile kurtarır mı?
Teşekkür ederim yardımın için
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 fan almayı düşünüyorum kasada sadece 1 fan var ve oda ön tarafta alt kısımda bulunmakta 2 öne 1 tanede egzoz fanı olarak almak istiyorum onun içinde bir öneri alabilirim

Jorabaloo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Oğulcan
Soğutucu olarak bunu öneririm o bütçeye, kalan 300 liraya da 3 tane bundan alın.
İşlemcinizi bu soğutucu adeta buz tutturacaktır, 5600X'i dizginliyor kendisi.
Soğutucu 154mm, kasa 157mm 3mm boşluk kalıyor sığacaktır diye tahmin ediyorum.
@06ankaralı 3mm ile kurtarır mı?
Teşekkürler

Jorabaloo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Oğulcan
Kendisi bir soğutucu gibi görünebilir ama o canavar o.O2
Şaka bir yana çoğu 240mm sıvı soğutucu ile aynı performansı veriyor.
Fark ettim güzel bir şeye benziyor ama soğutucu daha iyi bir bildiniz bir şey varsa alabilirim kasaya sığabilir mi birde o kadar para veriyoruz boşa gitmesin 😆

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Fark ettim güzel bir şeye benziyor ama soğutucu daha iyi bir bildiniz bir şey varsa alabilirim kasaya sığabilir mi birde o kadar para veriyoruz boşa gitmesin 😆
İade edebilirsiniz zaten, gelbura güvenilir bir satıcıdır.
500 lira bandında en iyi bu var soğutucu olarak, 3 tane de fan önerdim zaten.
62CFM'e sahip fanlar.
Dediğim gibi eğer sığmazsa kasanıza iade edersiniz, hem etiketlediğim arkadaş baksın o büyük ihtimal yardımcı olacaktır bu konuda.

Jorabaloo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Oğulcan
İade edebilirsiniz zaten, gelbura güvenilir bir satıcıdır.
500 lira bandında en iyi bu var soğutucu olarak, 3 tane de fan önerdim zaten.
62CFM'e sahip fanlar.
Dediğim gibi eğer sığmazsa kasanıza iade edersiniz, hem etiketlediğim arkadaş baksın o büyük ihtimal yardımcı olacaktır bu konuda.
Şimdiden teşekkür ederim iyi günler 🙂

Top Bottom