Neler Yeni

Yardım artic mx4 (sıcaklık) sorunu

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
laptop kullanıyorum termal macunu değiştirdiğimde işlemci max75 ekran kartı (60) oluyor ama 1 ay süre olmadan sıcaklık 90 lara çıkıyor neden böyle oluyor bi türlü anlam veremedim

üstünde hatta 8 yıl durabilitesi var yazıyor

Ek Açıklama 2021-09-13 192103.png

BeKo'O

80+ Silver
Hocam hangi siteden aldınız link var mı? Birde paket dikdörtgen karton kutu mu yoksa naylon bi hava geçirmez ambalaj mı

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa

BeKo'O

80+ Silver

Akiran

80+ Silver
Son düzenleme:

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
Sahte hocam maalesef, en kısa sürede destek talebi oluşturup sahte ürün sebebiylen iadesini isteyin iyi günler.
ürünü baya kullandım her ay yenilemem gerektiği için içinde az bişe kaldı sizce kabul ederlermi

BeKo'O

80+ Silver
ürünü baya kullandım her ay yenilemem gerektiği için içinde az bişe kaldı sizce kabul ederlermi
Hocam keşke daha erken söyleseydiniz ama siz yinede satın alım tarihini de belirterek telep oluşturun ve ürünün sahte olduğunu söyleyin. Bana neden sahte olduğunu düşündünüz gibisinden bir şey daha sormuşlardı size de sorarlarsa söyleyin yazarız biz

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
Hocam keşke daha erken söyleseydiniz ama siz yinede satın alım tarihini de belirterek telep oluşturun ve ürünün sahte olduğunu söyleyin. Bana neden sahte olduğunu düşündünüz gibisinden bir şey daha sormuşlardı size de sorarlarsa söyleyin yazarız biz
of ya sinirlerim bozuldu ürünün sahte olduğu haberini görünce anlamıştım ama boşvermiştim şimdi böyle duymak üzdü nasıl bu ürünlere izin veriyorlar

Top Bottom