Artics 1 mi Razer Blackshark V2 X mi

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
600
400-600 tl arası oyun için kulaklık bakıyorum. Bu iki kulaklıktan hangisi daha kaliteli, hangisi beni daha uzun götürür? Bu fiyat aralığında bu ikisinden daha iyisi varsa yazabilir misiniz? Ayrıca anakartım B450M S2H. Ses olarak bir problem çıkar mı?

400-600 TL arası oyun için kulaklık bakıyorum. Bu iki kulaklıktan hangisi daha kaliteli, hangisi beni daha uzun götürür? Bu fiyat aralığında bu ikisinden daha iyisi varsa yazabilir misiniz? Ayrıca anakartım B450M S2H. Ses olarak bir problem çıkar mı?

İkisi arasından net olarak Razer Blackshark V2 öneririm

Artics 1 alırdım ben.

Edit: 7.1 değilmiş artics olan o yüzden razer diyorum xd

Son düzenleme:
Arctis 1 300TL'yi bile hak etmeyen basit bir kulaklık ,kesinlikle önermem.

V2x veya v2 al
Steelseries çok uygun fiyatta olmadığı sürece alınmaz

Dümdüz ses. Neden gidip bunu alayım bu fiyata? Bu fiyata başka hiçbir kulaklık kalmasa yine alınmaz bu.
İkisinide 7.1 zannediyordum değilmiş. Ben marka olarak seçtim. O zaman tabi ki razer olur.

Tabi razer arctis 1 her gün kullanıyorum ses rahat rahat dışarıdan duyuluyor arada cızırtı yapıyor 350 tl ye almıştım bu fiyata iyi ama o fiyatları hak etmiyor

Blackshark

Teşekkür ederim. Peki bu fiyata daha iyisi var mıdır?
Dümdüz ses. Neden gidip bunu alayım bu fiyata? Bu fiyata başka hiçbir kulaklık kalmasa yine alınmaz bu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Artics 1 alırdım ben.

Edit: 7.1 değilmiş artics olan o yüzden razer diyorum xd
Razer için ses kartı olayını anlamadım. Ekstradan bir şey daha almam mı gerekiyor

Son düzenleme:
Teşekkür ederim. Peki bu fiyata daha iyisi var mıdır?

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Razer için ses kartı olayını anlamadım. Ekstradan bir şey daha almam mı gerekiyor
V2 X'ten iyisi yok. V2 X biraz daha Cloud 2 seviyelerinde. Arctis 1 giriş seviye.
İkisinide 7.1 zannediyordum değilmiş. Ben marka olarak seçtim. O zaman tabi ki razer olur.
7.1 olup olmaması önemli değil. Arctis serisi Prime ve Pro dışında ses olarak yavan. Onlar da fiyatını hak etmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,192
Üyeler
192,638
Son üye
krtumit
Geri