Neler Yeni

Artics 1 Wirelesmi? Artics 5 mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Bager Altındağ
Etiketlediğin arkadaş alınmaz mı demiş. 800 tl bandında ki hangi kulaklık sana bir müzik kulaklığının verebileceğini verebilir. Arctis 5 kullanmadığın o kadar belli ki 7.1 den de haberin yok onu da gömersin şimdi

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Objektif bakış için sağol, bende seninle aynı fikirdeyim. Ama arkadaş illa alınmaz diyor. Seni etiketledi ama düşüncelerimiz yakın. Arctis serisinin genel eleştireleri zaten bu. Bu yüzden 2 gün önce aldığım arctis 5 i iptal ettim. Ama seni etiketleyen arkadaş bu markadan nedense nefret ediyor
Helal olsun valla çok iyisin. Arctis serisi haterlarına gününü göster.

T.P.G.

80+ Titanium
Senle anlaşamayacaz yüksek ses iyi ses değil!!!!!!!!!! 50 sefer söylettin dostum ses kalitesi iyi olabilir. Ayak seslerinde de cs go da testleri mevcut. Arkadaş Cloud 2 kullanıyor sence hs serisinden sonra aynı tepkiyi verir miydi? Cloud 2 nin ses şiddetti zaten bilinen bir şey
Cloud ile HS serisini karşılaştırmak yanlıs zaten. Arctis de öyle. Cloud açık ara daha iyi zaten rakip değiller. HS nin rakibi Arctis ve Arctis daha iyi zaten neden anlamıyon :D?

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Bager Altındağ
Cloud ile HS serisini karşılaştırmak yanlıs zaten. Arctis de öyle. Cloud açık ara daha iyi zaten rakip değiller. HS nin rakibi Arctis ve Arctis daha iyi zaten neden anlamıyon :D?
İtiraf ettin işte bitti gitti. O zaman uzatmayalım. Arctis daha iyi işte:D. Sabahtandır öldürdün beni.

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Bager Altındağ
Ulan benin de ayarımı bozdun HS yerine Arctis yazıyom 😆
Dostum Allah söylettirdi. Ben değil. Aslında tartışmamız da açıklamalarla zaten her şey ortada .Arctis daha iyi sadece biraz pahalı indirimle alınır. Ayarının bozulması değil bu bilinçaltın bu. Son olarak Arctis Cloud serisi ile yarıştırılıyor. Zaten az çok her şey belli

T.P.G.

80+ Titanium
Dostum Allah söylettirdi. Ben değil. Aslında tartışmamız da açıklamalarla zaten her şey ortada .Arctis daha iyi sadece biraz pahalı indirimle alınır. Ayarının bozulması değil bu bilinçaltın bu. Son olarak Arctis Cloud serisi ile yarıştırılıyor. Zaten az çok her şey belli
Dostum bence bu tartımşayı bitirelim.
Sen dersin sen yaptın ben derim yapmadım sen dersin çıkae göster ben derim al ulan sen göster bu böyle uzar aramız köü kalmasın sen Arctid önereceksen öner bende HS önereyim bulalım ara yolu :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

İktidar muhalefrt gibi yani bitmez bu tartışna

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Bager Altındağ
Dostum bence bu tartımşayı bitirelim.
Sen dersin sen yaptın ben derim yapmadım sen dersin çıkae göster ben derim al ulan sen göster bu böyle uzar aramız köü kalmasın sen Arctid önereceksen öner bende HS önereyim bulalım ara yolu :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

İktidar muhalefrt gibi yani bitmez bu tartışna
Tamamdır, neyse ben biraz sinirlendim ama saygı çerçevesinden çıkmadığın için teşekkürler. Ben de indirimleri kovalayacağım, artık ne çıkarsa nasibimize. Aslında eski fiyatları bakınca hiçbir kulaklık şu anda ki paralarını haketmiyor bari daha fazla pahalılanmadan almayı deneyeyim.

Elquasse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
İbrahim Kaymaz
Ben ne alıcam karar veremedim :d

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
Çok kararsız kaldım ne önerirsiniz? Yada bu fiyat aralığına bildiğiniz daha iyi bir kulaklık varmı?
Arctis 1 wireless kablosuz bir kulaklık fakat arctis 5 te 7.1 var ve mikrofonu daha kaliteli. Karar size kalmış illa wireless istiyorsanız tercih edilebilir

Elquasse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
İbrahim Kaymaz
Ben olsam Cloud serisinden bakardım. Anakartınûz nedir?
1 X GIGABYTE B450 AORUS M 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart
1 X Sistem Montaj + Driver Kurulumu Hizmeti
2 X GSKILL 8GB Ripjaws V Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram
1 X CORSAIR Carbide Serisi SPEC-05 550W 80+ USB 3.0 Siyah Mid Tower Kasa
1 X GIGABYTE GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
1 X AMD Ryzen 5 2600 AM4 3.4GHz 19MB Önbellek 6 Çekirdek İşlemci (fan dahildir) - Tray
1 X TOSHIBA OCZ 500GB RC500 NVMe M.2 SSD (1700MB Okuma / 1600MB Yazma)
Sistenim bu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,486
Üyeler
163,504
Son üye
Alihm
Top Bottom