Artics 5 vs Kraken ultimate vs Cloud 2

Berkay23

80+
Reaksiyon skoru
27
Bu 3 kulaklık arasında kaldım hangisini alacağım konusunda bana. PS4 ve PC'de kullanacağım CS:GO ya da Valorant oynamayı düşünüyorum. Arada müzik dinleyeceğim de. Aralarından gözüme en iyi çarpanlardan birisi Kraken Ultimate. Sizce hangisini alabilirim ve forumlarda şunu gördüm:

Artics 5: Konfor.
Cloud 2: Mic kalitesi.
Kraken t.e: Çevresel ses (doğru düzgün Kraken Ultimate için açılmış konu göremedim)

Sizce hangisini almalıyım? Bütçen 850 TL başka öneriniz varsa onu da yazabilirsiniz cevap yazan herkese şimdiden teşekkürler. Aynı zamanda kraken ultimate için açılmış hiç konu bulamadım bu forumda olsun diğer forumlarda. Diğer arkadaşlara da belki yardımı dokunabilir bu konunun.

Stoklara geldiğinde Rampage Fury X almaya ne dersin?
Kablosuz olması gerçekten büyük avantaj.

Bu 3 kulaklık arasında kaldım hangisini alacağım konusunda bana. PS4 ve PC'de kullanacağım CS:GO ya da Valorant oynamayı düşünüyorum. Arada müzik dinleyeceğim de. Aralarından gözüme en iyi çarpanlardan birisi Kraken Ultimate. Sizce hangisini alabilirim ve forumlarda şunu gördüm:

Kraken t.e: Çevresel ses (doğru düzgün Kraken Ultimate için açılmış konu göremedim)

Sizce hangisini almalıyım? Bütçen 850 TL başka öneriniz varsa onu da yazabilirsiniz cevap yazan herkese şimdiden teşekkürler. Aynı zamanda kraken ultimate için açılmış hiç konu bulamadım bu forumda olsun diğer forumlarda. Diğer arkadaşlara da belki yardımı dokunabilir bu konunun.
her zaman konfor ve rahatlığı tercih ederim sonuçta diğer mic i kötü olcak değil o fiyata gideri vardır yani

Stoklara geldiğinde Rampage Fury X almaya ne dersin?
Kablosuz olması gerçekten büyük avantaj.
Onu da düşünüyorum fakat bütçem 800 tl bandında daha iyilerini alabilirim diye düşünüyorum. Şu aralar Fury X'in yazılımı olmadığından yazılımsal sorun çıkartıyor. Onu da düşünüyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

her zaman konfor ve rahatlığı tercih ederim sonuçta diğer mic i kötü olcak değil o fiyata gideri vardır yani
Ben genelde 1 saat ara ile çıkartıyorum kulaklığımı mic pek kullanacağımı da sanmıyorum.

Onu da düşünüyorum fakat bütçem 800 TL bandında daha iyilerini alabilirim diye düşünüyorum. Şu aralar Fury X'in yazılımı olmadığından yazılımsal sorun çıkartıyor. Onu da düşünüyorum.

Ben genelde 1 saat ara ile çıkartıyorum kulaklığımı mic pek kullanacağımı da sanmıyorum.
o zaman konfordan ödün vermeyin derim

Onu da düşünüyorum fakat bütçem 800 TL bandında daha iyilerini alabilirim diye düşünüyorum. Şu aralar Fury X'in yazılımı olmadığından yazılımsal sorun çıkartıyor. Onu da düşünüyorum.
Anladım hocam.
Seçimleriniz arasından benim tercihim Arctis 5 olurdu.
Duyduğum tek şikayet ses düzeyinin bazı kişiler için yetersiz gelmesi.
Bunun dışında tasarım, konfor ve ses kalitesi olarak gerçekten çok güzel.

Anladım ben artics 5 pek düşünmüyorum fileli pedler rahat gelmiyor bana pek fazla kraken ultimate ya da fury x düşünüyorum. Önerileriniz için teşekkürler.

Cloud Alpha bakabilirsin.
7.1 yok Alphada o benim için eksi ve hyperx ses kartları 300 tl civarında.

Kraken TE

Bu fiyat bandinda Fury X kim ya?
Yayinda rhaatlik Artics 5
Cloud II eskidi
Razer mallarida kaliteli haaa

Arctis 5 öneririm bende sipariş verdim bugün gelicek inş.

Kraken Ultimate düşünüyorum özellikleri kötü gelmedi bana biraz araştırınca.

Anladım ben artics 5 pek düşünmüyorum fileli pedler rahat gelmiyor bana pek fazla kraken ultimate ya da fury x düşünüyorum. Önerileriniz için teşekkürler.

7.1 yok Alphada o benim için eksi ve hyperx ses kartları 300 TL civarında.
7.1 aman aman bir şey değil zaten. Sonuçta sanal 7.1 Profesyonel oyuncuların çoğu da stereo kullanıyor.

Geri