Neler Yeni

Artık biri lütfen laptop önerebilir mi rica ediyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ahmet Baray Gündeşli
Ekran krtı böyle aman aman bir şey olmasın ram 32 gb , işlemci güçlü olsun bütçem 30k üstüne asla çıkmaz . Lütfen 35k'lık link atıp bütçeyi az arttır bunu al demeyin param yok maalesef ://

MoonWalk

80+ Bronze
RAM'in 32 GB olması için GPU'nun RTX 2050 veya RTX 3050 olması gerek, bunlar dışında 30k altında cihaz bulunmuyor 32 GB RAM'li olarak ancak bunlar da 32 GB RAM'i dolduracak kadar güçlü değiller.

Ek 8 GB RAM'le beraber toplam 16 GB yeterli olacaktır, olmadı 16 GB alınabilir veya 16+16 yapılabilir.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ahmet Baray Gündeşli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
RAM'in 32 GB olması için GPU'nun RTX 2050 veya 3050 olması gerek, bunlar dışında 30k altında cihaz bulunmuyor 32 GB RAM'li olarak ancak bunlar da 32 GB RAM'i dolduracak kadar güçlü değiller.
Ek 8 GB RAM'le beraber toplam 16 GB yeterli olacaktır, olmadı 16 GB alınabilir veya 16+16 yapılabilir.
Oyun yapımcılığı için yeterli midir sence ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Meem
dostum 30k da illaki birçok laptop var ama sana al diyebileceğim bir model yok.

Şunu almaya çalışırdım ben

Acil almam lazım dersen şuna bak

MoonWalk

80+ Bronze
Oyun yapımcılığı için yeterli midir sence ?
Oyun yapımcılarının yaptığı her oyunu oynatabiliyor. Her türlü işlem için yeterli olacağını düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum 30k da illaki birçok laptop var ama sana al diyebileceğim bir model yok.

Şunu almaya çalışırdım ben

Acil almam lazım dersen şuna bak
Intel CPU'lu LOQ'lardaki anakartın yanma durumu sorun olmaya başladı yavaş yavaş. Aynı fiyata da 75 W olsa bile RTX 4060'a bakılabilir. Ekranı da daha iyi LOQ'un ancak anakart şüphesiyle kullanmak yerine daha tutarlı olur en azından.

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Meem
Oyun yapımcılarının yaptığı her oyunu oynatabiliyor. Her türlü işlem için yeterli olacağını düşünüyorum.

Intel CPU'lu LOQ'lardaki anakartın yanma durumu sorun olmaya başladı yavaş yavaş. Aynı fiyata da 75 W olsa bile RTX 4060'a bakılabilir. Ekranı da daha iyi LOQ'un ancak anakart şüphesiyle kullanmak yerine daha tutarlı olur en azından.
İntelli Loq larda anakartın yanması gibi bir durum yok 😄 Bizzat kendim kullanıyorum.
Soğutmasıyla, malzeme kalitesiyle gayet tatmin edici.

Birkaç örnekle tüm loq serisi laptopları genellemek yanlış olur.

MoonWalk

80+ Bronze
İntelli Loq larda anakartın yanması gibi bir durum yok 😄 Bizzat kendim kullanıyorum.

Yok demek yanlış ancak sorun olmaya başladı ''yavaş yavaş'' demek doğrudur çünkü kesinlik içermiyor ikinci ifade, yaşayan kullanıcıların olduğu bir gerçek ve farklı ülkelerdeki ürünlerde yaşanmış olsa da burada da yaşanması ülke şartlarından dolayı mümkün. Kesin olarak sorunlu değil zaten ancak sorunsuz da değil, sorun yaşayanlar var Intel CPU'lu LOQ'larda. Victus 16'larda da sensör sorunu çıktı ve bunu yazınca da illa ki biri(leri) ''bende yok ve tüm seriyi genellemek yanlış yazacak''. Almak isteyen her ürünü alabilir, yaşadığı da sürpriz olur eğer ki olursa.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ahmet Baray Gündeşli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Loq laptopun w değeri 105 yani gayet tatmin edicidir bence . Ayrıca sorum ue 5 açabilir miyim ben bu laptopla

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ahmet Baray Gündeşli

PNSHER

80+ Bronze

Sorun maalesef kronik gibi gözüküyor hocam sizin başınıza gelmemiş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ahmet Baray Gündeşli
Sorun maalesef kronik gibi gözüküyor hocam sizin başınıza gelmemiş.

Aynen hocam biraz araştırdım baya insan şikayet ediyor peki bu acer nasıldır ?

Top Bottom