Neler Yeni

artık eskisi gibi değilim

Tre-x

80+ Silver
başlık biraz saçma olabilir kb
2020 senesinin eylül ayı gibi covid-19 olmuştuk 12-13 saat ateşim çıktı sonra tekrar düzeldim ve çabucak atlattım hastalığı geçirdikten sonra 1-2 ay dışarı çıkmadım kasımdan itibaren en az haftada bir kere bisiklet sürüyorum hafif eğimli bir yokuş gelince nefes nefese kalıyorum eskiden böyle değildi baya dik yokuşları bisikletten inmeden canavar gibi çıkıyordum ama şimdi öyle değil bugün okulda öğle arası top oynamak için sahaya gittim çok koşmama rağmen nefes nefese kaldım ciğerlerim daraldı midem bulandı kusmak istedim eskiden saatlerce top oynardım bir şey olmazdı her neyse anlatmak istediğimi anlattığımı düşünüyorum
nasıl eskisi gibi olurum ? :(
doktora git diyenler olacaktır hangi bölüme gitmeliyim ?

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
2020 senesinin eylül ayı gibi covid-19 olmuştuk 12-13 saat ateşim çıktı sonra tekrar düzeldim ve çabucak atlattım hastalığı geçirdikten sonra 1-2 ay dışarı çıkmadım kasımdan itibaren en az haftada bir kere bisiklet sürüyorum hafif eğimli bir yokuş gelince nefes nefese kalıyorum eskiden böyle değildi baya dik yokuşları bisikletten inmeden canavar gibi çıkıyordum ama şimdi öyle değil bugün okulda öğle arası top oynamak için sahaya gittim çok koşmama rağmen nefes nefese kaldım ciğerlerim daraldı midem bulandı kusmak istedim eskiden saatlerce top oynardım bir şey olmazdı her neyse anlatmak istediğimi anlattığımı düşünüyorum
Bayadır evde kaldığın için olabilir, ilk başta böyle seni zorlayacak sporlar yerine basit yürüyüş vs. yapabilirsin.

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
2020 senesinin eylül ayı gibi covid-19 olmuştuk 12-13 saat ateşim çıktı sonra tekrar düzeldim ve çabukcak atlattım hastalığı geçirdikten sonra 1-2 ay dışarı çıkmadım kasımdan itibaren en az haftada bir kere bisiklet sürüyorum hafif eğimli bir yokuş gelince nefes nefese kalıyorum eskiden böyle değildi baya dik yokuşları bisikletten inmeden canavar gibi çıkıyordum ama şimdi öyle değil bugün okulda öğle arası top oynamak için sahaya gittim çok koşmama rağmen nefes nefese kaldım ciğerlerim daraldı midem bulandı kusmak istedim eskiden saatlerce top oynardım bir şey olmazdı her neyse anlatmak istediğimi anlattığımı düşünüyorum
Ateşlenip ateşi geçenlerde hemen koronayı atlattım havasına giriyor anlayamadım bir türlü...

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Sağlık ocağı ?

Umut0526

80+ Silver
Tam bilmiyorum ama kalıcı diye biliyorum. Yanlış biliyorsam kb

Tre-x

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ateşlenip ateşi geçenlerde hemen koronayı atlattım havasına giriyor anlayamadım bir türlü...
ama onun dışında herhangi bir belirti göstermedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

şaka?
Mesaj otomatik birleştirildi:

sağlık ocağı yerine hasteneye gitmek daha mantıklı ve profosyonelce olur bence

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Benimde sürekli öyle problemlerim vardı, güzel bir spora başla. Örneğin Kick Boks antrenman alanında baya bir koşturuyorlar ve güzel ısınma hareketleri yaptırıyorlar. Bu hareketler senin vücudunu eski haline getirebileceğini düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmet
Korona öyle geçip giden bir hastalık değildir, özellikle akciğer bölgesinde hasarlar bırakır. Uzun zamandır dışarıya çıkmamanızın etkiside olabilir tabi ama kesin bir şey için kontrole gidin.

Tre-x

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benimde sürekli öyle problemlerim vardı, güzel bir spora başla. Örneğin Kick Boks antrenman alanında baya bir koşturuyorlar ve güzel ısınma hareketleri yaptırıyorlar. Bu hareketler senin vücudunu eski haline getirebileceğini düşünüyorum.
ilimde yokturki küçük şehir daha

Squex

80+ Silver
Bende de aynısı oldu normalde 1 saat koş bir şeyim olmaz ama eylül gibi korona oldum biraz zor geçti ama iyiydim sonra vücud direncim çok düştü 10 dk markete gidip gelince yorulur oldum. Bu hafta okula gittim mesela 20 dk basket maçı yaptık fazla koşmama rağmen ter su içinde kaldım.
edit: Ben normalde belediyenin yüzme havuzuna gider her hafta toplam 2 2.5 saat yüzerdim ama şimdi onları da kapattılar diye 1.5 yıldır gidemiyorum. Ondan da zayıfladı direncim

Top Bottom