Forjest
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 698
- İsim
- Murat
- İlgilendiği Kategoriler
- Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
- muratist55
Öncelikle geçmiş olsun üstadım. Uzun zamandır evde olmanın ve bunun yanında stress ve gerilim dolu bir süreçten geçtiniz doğal olarakda bunların yansımaları ve karşılığı olacak ne yazıkki. Bunun psikolojik olan yönlerininde olduğunu hesaba katarsak eğer, topyekün bir şekilde, sosyal aktiviteleriniz içerisinde, yaşadığınız durumların normal olduğunu düşünmekteyim. Anlattıklarınızı zaman zaman sağlıklı olan bir insan dahi, covid geçirmesine bağlı olmadan da yaşayabilir. Kilolardan, sabit durma ve hamlığa bağlı olarak gelişen durumlar olarak nitelendirilebilir. tabii ki uzman bir dahiliye doktorunun izlemesi ve sizi dinleyerek gerekli tetkikleri yapıp hakkınızda daha iyi değerlendirmeler yapacaktır. Eminim günün sonunda ve bir süre sonra bu yaşadıklarınızdan da kurtulursunuz inş. Rakımı yüksek dağ havası böyle durumlar için mükemmel bir tercih olabilir. Dertlendiğim ve daraldığım zamanlar da, dağa ormana atarım kendimi bana ilaç gibi gelir. Şehir hayatı ve işler maalesef boğuyor insanı belli bir süre sonra. Size de bunu tavsiye edebilirim emin olun iyi gelecektir. Halk arasında derler ya hani, kendi kendinin doktoru ol sen kendini, başkasından daha iyi bilirsin dinlersin diye bizimkiside bu hesap oluyor bazen. Gittiğim ve beğendiğim yerlerden, oylat kaplıcaları ormanları ve uludağ eteklerini çok severim zaman bulursam giderim birazda maliyet gerektiriyor tabii ki oda lazım oluyor kazanınca aklıma oraları geliyor hep.
"Tekrar'dan geçmiş olsun." Sağlıklı ve de, huzurlu günler dilerim saygılarımla.
"Tekrar'dan geçmiş olsun." Sağlıklı ve de, huzurlu günler dilerim saygılarımla.
Son düzenleme: