Parça parça satsanız kar daha yüksek oluyor işte normal de toplu sistem de daha ucuza vermeniz gerekiyor genel deKanka sen yoksayılması gereken toxic elemanlardansın yoksaydım seni pny fanboy xD
Mesaj otomatik birleştirildi:
KANKA PARÇA PARÇA SATMICAM PARÇA PARÇA SATACAK OLSAM TEK TEK FİYATLARINI YAZARIM ŞAKAMISINIZ ASPDOQWÖAPSODMASDASOĞDÖ
Ekran kartı 7k falan değil onun için muadil atımKanka sen yoksayılması gereken toxic elemanlardansın yoksaydım seni pny fanboy xD
Mesaj otomatik birleştirildi:
KANKA PARÇA PARÇA SATMICAM PARÇA PARÇA SATACAK OLSAM TEK TEK FİYATLARINI YAZARIM ŞAKAMISINIZ ASPDOQWÖAPSODMASDASOĞDÖ
Aga sen niye açıklama yapıyorsun monitörü şişirilmiş fiyattan hesap yapılmasını isteyen (ürün 269 dolar 1 ay için de full 6k küsür civarlarında satılmış şişirme fiyatı beğeniyor şuan ) ekran kartının 3k yaptığını duyunca profesyonel seri üreticisi pnyye sallayan birinden bahsediyoruz açıklayamazsınEkran kartı 7k falan değil onun için muadil atım
Pny zotac bunları küçümsemek çok komik taş gibi üreticilerAga sen niye açıklama yapıyorsun monitörü şişirilmiş fiyattan hesap yapılmasını isteyen ekran kartının 3k yaptığını duyunca profesyonel seri üreticisi pnyye sallayan birinden bahsediyoruz açıklayamazsın
Zotac pek sevmem vram sorunları çok kafa şişirdi bir ara yanlışım yoksa 2 üreticiden genelde uzak dururum biostar ve zotac.Pny zotac bunları küçümsemek çok komik taş gibi üreticiler
3060 modelinden çok memnun arkadaşlarımZotac pek sevmem vram sorunları çok kafa şişirdi bir ara yanlışım yoksa 2 üreticiden genelde uzak dururum biostar ve zotac.
Kanka sen ne anlatıyosun gözünü seveyim ya monitörü aldığımdan beri takip ediyorum fiyatlarını 1 yıl önce 6kydı %50 indirimle itopyadan 3kya aldımAga sen niye açıklama yapıyorsun monitörü şişirilmiş fiyattan hesap yapılmasını isteyen (ürün 269 dolar 1 ay için de full 6k küsür civarlarında satılmış şişirme fiyatı beğeniyor şuan ) ekran kartının 3k yaptığını duyunca profesyonel seri üreticisi pnyye sallayan birinden bahsediyoruz açıklayamazsın
Zamanla belli olacak hocam geçmişe dayalı bir güvensizlik var zotacla aramızda3060 modelinden çok memnun arkadaşlarım
Kanka sen ne anlatıyosun gözünü seveyim ya monitörü aldığımdan beri takip ediyorum fiyatlarını 1 yıl önce 6kydı %50 indirimle itopyadan 3kya aldım
Asus dual varSen hangi ekran kartını kullanıyosun kanka