Neler Yeni

Artık eskisi kadar bilgisayar oynamıyorum ne kadara satabilirim ?

Juiclair0

80+ Silver

Silinsin

80+ Silver
Kanka sen yoksayılması gereken toxic elemanlardansın yoksaydım seni pny fanboy xD
Mesaj otomatik birleştirildi:

KANKA PARÇA PARÇA SATMICAM PARÇA PARÇA SATACAK OLSAM TEK TEK FİYATLARINI YAZARIM ŞAKAMISINIZ ASPDOQWÖAPSODMASDASOĞDÖ
Parça parça satsanız kar daha yüksek oluyor işte normal de :D toplu sistem de daha ucuza vermeniz gerekiyor genel de :D

Jankanbe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Emirhan özaydın
Kanka sen yoksayılması gereken toxic elemanlardansın yoksaydım seni pny fanboy xD

KANKA PARÇA PARÇA SATMICAM PARÇA PARÇA SATACAK OLSAM TEK TEK FİYATLARINI YAZARIM ŞAKAMISINIZ ASPDOQWÖAPSODMASDASOĞDÖ
Ekran kartı 7k falan değil onun için muadil atım

Silinsin

80+ Silver
Ekran kartı 7k falan değil onun için muadil atım
Aga sen niye açıklama yapıyorsun :D monitörü şişirilmiş fiyattan hesap yapılmasını isteyen (ürün 269 dolar :D 1 ay için de full 6k küsür civarlarında satılmış şişirme fiyatı beğeniyor şuan :D) ekran kartının 3k yaptığını duyunca profesyonel seri üreticisi pnyye sallayan birinden bahsediyoruz açıklayamazsın :D

Jankanbe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Emirhan özaydın
Aga sen niye açıklama yapıyorsun :D monitörü şişirilmiş fiyattan hesap yapılmasını isteyen ekran kartının 3k yaptığını duyunca profesyonel seri üreticisi pnyye sallayan birinden bahsediyoruz açıklayamazsın :D
Pny zotac bunları küçümsemek çok komik taş gibi üreticiler

Jankanbe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Emirhan özaydın
Zotac pek sevmem vram sorunları çok kafa şişirdi bir ara yanlışım yoksa :D 2 üreticiden genelde uzak dururum biostar ve zotac.
3060 modelinden çok memnun arkadaşlarım

Juiclair0

80+ Silver
Aga sen niye açıklama yapıyorsun :D monitörü şişirilmiş fiyattan hesap yapılmasını isteyen (ürün 269 dolar :D 1 ay için de full 6k küsür civarlarında satılmış şişirme fiyatı beğeniyor şuan :D) ekran kartının 3k yaptığını duyunca profesyonel seri üreticisi pnyye sallayan birinden bahsediyoruz açıklayamazsın :D
Kanka sen ne anlatıyosun gözünü seveyim ya monitörü aldığımdan beri takip ediyorum fiyatlarını 1 yıl önce 6kydı %50 indirimle itopyadan 3kya aldım

Silinsin

80+ Silver
3060 modelinden çok memnun arkadaşlarım
Zamanla belli olacak hocam geçmişe dayalı bir güvensizlik var zotacla aramızda :D

Kanka sen ne anlatıyosun gözünü seveyim ya monitörü aldığımdan beri takip ediyorum fiyatlarını 1 yıl önce 6kydı %50 indirimle itopyadan 3kya aldım
1665403108700.png

Juiclair0

80+ Silver

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Neyini uzatıyorsunuz ekran kartı 3kdan gitmez.
O sistemi aklı başında birisi komple olarak 10k bile vermez ekran hariç onu da ayrı satarsın.

Top Bottom