Neler Yeni

Artık eskisi kadar bilgisayar oynamıyorum ne kadara satabilirim ?

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
SİSTEM ÖZELLİKLERİ
KASA
Ekran kartı - MSI VENTUS 1660 SUPER OC EDİTİON 6GB (15 AY VATAN GARANTİLİ)
İşlemci - AMD RYZEN 5 3600 35MB ONBELLEK (5AY GARANTİSİ KALDI)
Anakart - MSI B450M A-PRO MAX (1 YIL GARANTİSİ KALDI)
RAM - HYPERX FURY 8X8 16GB 3200MHZ (HEPSİBURADADAN ALINDI GARANTİSİ BİTTİ AMA ÖMÜR BOYU VAR DİYE BİLİYORUM)
m2 ssd - crucial p5 500gb 3400/3000 m2 ssd (1 YILDAN AZ GARANTİSİ KALDI)
DEPOLAMA - 1 TANE 1 TB 1 TANEDE 250GB SEAGATE HDD MEVCUT

ÇEVRE BİRİMLERİ
MONİTÖR - MSI G273QF 165HZ 1MS 27* MONİTÖR (1 YILDAN AZ KALDI GARANTİSİ)
KULAKLIK - STEELSERİES ARCTİC 5 (GARANTİ DEĞİŞİMİ SIFIR ÜRÜN GELDİ AMA GARANTİSİ YOK)
KLAVYE - STEELSERİES APEX 3 (MEDİAMARKT ALMIŞTIM 2-3 AY GARANTİSİ KALDI)
MOUSE - STEELSERİES RİVAL 3 WİRELESS (5 AY ÖNCE ALMIŞTIM 18 AY GARANTİSİ FALAN VAR)
Satmak istesem ne kadara koymalıyım arkadaşlar ?
Kasanın edeceği 8-10bin, Çevre ekipman piyasası çok oynak ama 8-9bin gibi gidebilir. Birden fazla ilan açabilirsin komple sistem, sadece kasa ve ekipmanlara ayrı ayrı, o zaman 1000-1500 daha avantajın olabilir. Keyfe keder satılsa da olur satılmasa da dersen fiyatları 300-500 yüksek tutarsın o zaman 22-23bini bile görebilir. Tabi yazdın diye hemen satılacak diye bir şey yok. Bana sorsan 18-19bin sisteminiz için satar rakamı. Tabi mal sizin karar sizin.

Jankanbe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Emirhan özaydın
Bu sistem maksimum çevre birimleri dahil 11.999 veya 12.999TL'ye gider kendi fikrim. Şuan bile piyasada insanlar sınırlık stokla 12.nesil i3-işlemci ve rtx 3060'lı sistemleri o fiyata satıyor yani o yüzden bununda çevre birimleri dahil fiyatı anca bu kadar olur.
Öldürme çevre birimi kasadan pahalı nerdeyse

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
o kartlı sisteme 15k 20k vermezler giderler rx6700xt li sistem falan alırlar sıfıra

Juiclair0

80+ Silver
Kasanın edeceği 8-10bin, Çevre ekipman piyasası çok oynak ama 8-9bin gibi gidebilir. Birden fazla ilan açabilirsin komple sistem, sadece kasa ve ekipmanlara ayrı ayrı, o zaman 1000-1500 daha avantajın olabilir. Keyfe keder satılsa da olur satılmasa da dersen fiyatları 300-500 yüksek tutarsın o zaman 22-23bini bile görebilir. Tabi yazdın diye hemen satılacak diye bir şey yok. Bana sorsan 18-19bin sisteminiz için satar rakamı. Tabi mal sizin karar sizin.
Kanka lütfen bana bulun ya çevre birimleri bu kadar temiz kaliteli 13k her şey dahil ikiz kardeşimede alayım lütfen bulurmusun
Mesaj otomatik birleştirildi:

YALVARIRIM BANA BULSUN ŞÖYLE SİSTEM YA her şey DAHİL 13K EŞİME DOSTUMA ALDIRAYIM

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Kanka lütfen bana bulun ya çevre birimleri bu kadar temiz kaliteli 13k her şey dahil ikiz kardeşimede alayım lütfen bulurmusun
Bu söylediğin cümle için etmiyor zaten senin kafandan geçen rakamlar. Özellikle monitörde kolay kolay kimse yüksek fiyat verip ikinci el almıyor. Sen ne kadar temiz garantili dersen de. Alıcı 2bin daha verir sıfıra şunu alırım diyor. Ben sana alıcı gözle yazdım. ilana koyunca anlarsın gelen mesaj ve tekliflerden piyasanın nasıl işlediğini. Açılmamış kutu dahi olsa satmaya kalktığında alıcı her riski değerlendirmek durumunda. Taksit yok bir daha satıcıya ulaşması imkansız bir sorun olduğunda peşin verdiği para gider. Tek kendi pencerenden bakma. Mağaza yerine senden alması için iyi bir fiyat ile gitmelisin. Dediğim gibi mal senin karar senin.Ben 8bine sıfır alacağım ürünün ikinci eline 6bin vermem. Vereni tabi ki bulabilirsin.

Juiclair0

80+ Silver
Bu söylediğin cümle için etmiyor zaten senin kafandan geçen rakamlar. Özellikle monitörde kolay kolay kimse yüksek fiyat verip ikinci el almıyor. Sen ne kadar temiz garantili dersen de. Alıcı 2bin daha verir sıfıra şunu alırım diyor. Ben sana alıcı gözle yazdım. ilana koyunca anlarsın gelen mesaj ve tekliflerden piyasanın nasıl işlediğini. Açılmamış kutu dahi olsa satmaya kalktığında alıcı her riski değerlendirmek durumunda. Taksit yok bir daha satıcıya ulaşması imkansız bir sorun olduğunda peşin verdiği para gider. Tek kendi pencerenden bakma. Mağaza yerine senden alması için iyi bir fiyat ile gitmelisin. Dediğim gibi mal senin karar senin.Ben 8bine sıfır alacağım ürünün ikinci eline 6bin vermem. Vereni tabi ki bulabilirsin.
Sana bi soru sorucam delikanlı gibi cevap vereceksin kabul mü ?

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,753
İsim
Oğuz

Juiclair0

80+ Silver

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ

Juiclair0

80+ Silver
Hayırdır delikanlı filan? cevabını beğenmediğin sorular zorluyor galiba seni.
Noldu delikanlılığına lafmı ettim bu kadar gerildin, şüphen var herhalde delikanlılığınla ilgili ?

Felixx

80+
Kanka sen her yoruma itiraz ediyorsun. Boşuna konu açmışsın bence derdin fikir almak değil. Sen söyle satmak istediğin fiyatı bizde oluru var mı sana söyleyelim olur mu?

Juiclair0

80+ Silver
Kanka sen her yoruma itiraz ediyorsun. Boşuna konu açmışsın bence derdin fikir almak değil. Sen söyle satmak istediğin fiyatı bizde oluru var mı sana söyleyelim olur mu?
Kanka amacım tartışma yaratmak değil gelmiş max 13k ekipman dahil diyor sistem kendinin olsa kendi satmaz eleman gelmiş burda max 13k diyor. Aynı sistemden bulun yada benzer her şey dahil 13k diyorum ses yok :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,765
Üyeler
166,079
Son üye
krossz
Top Bottom