13 k etmez kasa bileşienleri ama tüm ekipmanlarla satınca da 13k da bedava gibi bir şey yapıyor ** burdakiler de uçmuşKanka mevzu o zaten her şey dahil diyor 13k bulsun alayım ya ikiz kardeşimle kuzenime vallahi alıcam ya 13k bulsun şöyle sistem
Burada kendi malın olsa koymayacağın yada koyamayacağın fiyatları millete öneren insanlarlada ben tartışmaya girmeyeceğim. Böyle sistemin olursa sen enayilik yapıp çevre birimlerini alacak kişiye promosyon olarak verebilirsin ben hediye etmeyi düşünmüyorum.İnsanlara burada fikir sorup kendince beğenmediği cevaplar alınca durumu kişiselleştiren biri ile ergen tartışmalarına girecek değilim. Malından hayır gör.
13 k etmez kasa bileşienleri ama tüm ekipmanlarla satınca da 13k da bedava gibi bir şey yapıyor ** burdakiler de uçmuş
Kasa 8-9KSİSTEM ÖZELLİKLERİ
KASA
Ekran kartı - MSI VENTUS 1660 SUPER OC EDİTİON 6GB (15 AY VATAN GARANTİLİ)
İşlemci - AMD RYZEN 5 3600 35MB ONBELLEK (5AY GARANTİSİ KALDI)
Anakart - MSI B450M A-PRO MAX (1 YIL GARANTİSİ KALDI)
RAM - HYPERX FURY 8X8 16GB 3200MHZ (HEPSİBURADADAN ALINDI GARANTİSİ BİTTİ AMA ÖMÜR BOYU VAR DİYE BİLİYORUM)
m2 ssd - crucial p5 500gb 3400/3000 m2 ssd (1 YILDAN AZ GARANTİSİ KALDI)
DEPOLAMA - 1 TANE 1 TB 1 TANEDE 250GB SEAGATE HDD MEVCUT
ÇEVRE BİRİMLERİ
MONİTÖR - MSI G273QF 165HZ 1MS 27* MONİTÖR (1 YILDAN AZ KALDI GARANTİSİ)
KULAKLIK - STEELSERİES ARCTİC 5 (GARANTİ DEĞİŞİMİ SIFIR ÜRÜN GELDİ AMA GARANTİSİ YOK)
KLAVYE - STEELSERİES APEX 3 (MEDİAMARKT ALMIŞTIM 2-3 AY GARANTİSİ KALDI)
MOUSE - STEELSERİES RİVAL 3 WİRELESS (5 AY ÖNCE ALMIŞTIM 18 AY GARANTİSİ FALAN VAR)
Satmak istesem ne kadara koymalıyım arkadaşlar ?
Tamam eyvallah buna hiç bi itirazım yok ama arkadaş her şey dahil 13k max diyor şaka gibi :dhocam monitörlü bile olsa kimse 20k ya 1660s li sistem almaz, monitörü 6-7k arası, kasayı 8-9k civarı satsan daha kazançlı sanki
kim diyo onu ya JSNRHFBERTBGYHKTTamam eyvallah buna hiç bi itirazım yok ama arkadaş her şey dahil 13k max diyor şaka gibi :d
Bak halen ya acemilik yada bilerek bana terbiyesizlik ediyorsun. Enayi demeye getiriyorsun lafı. Sen yorumları ve yazanları karıştırıyorsun veya okuduğunu anlamıyorsun.Ben hemen satsın dersen 18-19bine, keyfe keder gitse de olur gitmese de dersen 22-23bin demişim. Benim yazdığım hangi yoruma istinaden bana enayi demeye getiriyorsun bir dön bak yazdıklarıma. Sonra gel özür dile. Tabi o erdemi gösterebilirsen.Burada kendi malın olsa koymayacağın yada koyamayacağın fiyatları millete öneren insanlarlada ben tartışmaya girmeyeceğim. Böyle sistemin olursa sen enayilik yapıp çevre birimlerini alacak kişiye promosyon olarak verebilirsin ben hediye etmeyi düşünmüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
SteelSeries Arctis 5 2019 Edition RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Beyaz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Arctis 5 2019 Edition RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Beyaz fiyatlarını Akakçe ile takip et! SteelSeries Arctis 5 2019 Edition RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Beyaz özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.comSteelSeries Apex 3 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Apex 3 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Apex 3 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.298,66 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comSteelSeries Rival 3 Ergonomik Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Rival 3 Ergonomik Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Rival 3 Ergonomik Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.580,14 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comakakçe çevre birimleri en ucuz fiyatlarını koydum eleman satacağım kişiye hediye etmemi istiyorMSI Optix G273QF 27" 1ms WQHD G-Sync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Optix G273QF 27" 1ms WQHD G-Sync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Optix G273QF 27" 1ms WQHD G-Sync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 13.741,34 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Derdi fikir almak değil zaten hocam. Yaşı küçük büyük ihtimal. Random atan kankisiyle beraber milletle alay etmeye gelmiş.Bak halen ya acemilik yada bilerek bana terbiyesizlik ediyorsun. Enayi demeye getiriyorsun lafı. Sen yorumları ve yazanları karıştırıyorsun veya okuduğunu anlamıyorsun.Ben hemen satsın dersen 18-19bine, keyfe keder gitse de olur gitmese de dersen 22-23bin demişim. Benim yazdığım hangi yoruma istinaden bana enayi demeye getiriyorsun bir dön bak yazdıklarıma. Sonra gel özür dile. Tabi o erdemi gösterebilirsen.
Alıntıyı görüntüle
17 eder hocamBu arkadaş istediğini söyleyebilir bu sistemin max ederi 15kdır daha fazlasına alan varsa kendi enailiğidir.