Artık etheryum oyuncular için bir tehdit değil

Çözüm değil, heveslenmeyin hemen stoklar düzelecek diye.
Günde 50 kere konu açılıyor ama bu sadece iç rahatlatmak istedikleri için. Miningi bitirecek şey ekran kartları ve bunlara sınır koyulması değil, kripto para algoritmasıdır. Anlamak istemiyorlar bunu ya da anlamıyorlar direkt.

Arkadaşlar yurtdışında bilgisayar mağazası olan bir dostum var.Dün akşam onunla konuştum ve ekran kartları ile ilgili biraz sohbet ettik.Kendisi işi gereği gündemi çok iyi takip ediyor.Sonra sormam gereken asıl soruyu sordum ona bu iş nereye gidiyor dedim?Nvidia'nın RTX 3060 hamlesini sordum o da bana "Tahminlerimce artık iki yeni ekran kartı tipi olacak.Birisi kazım açısından çok performanslı bir kart olacak.Diğeri ise gaming ve iş odaklı kullanıcılara hitap edecek.Sadece Nvidia yapmayacak Amd ve Intel de harici ekran kartlarında bu yolu izleyecek.Böylece artık etheryum altcoin vs her ne yükselirse yükselsin gamer ve iş odaklı kullanıcılar zarar görmeyecek çünkü sadece mining kartlarının fiyatı artacak" dedi.Aslında olması gereken de bu.Peki bu ne zaman fiyatlara yansır dediğimde en geç Eylül'e kadar fiyatların normal seviyeye geleceğini belirtti.Bende hemen sizlerle paylaşmak istedim.Siz ne düşünüyorsunuz?
bu sınırlama bütün 3000 seris için geeçerli olacak mı?

1-2 seneye Eth2.0 gelecek biraz durulur gibi olur ama diğer altcoinler ile devam ederler ve mining ciler mutlaka çözüm bulur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,957
Üyeler
184,360
Son üye
fadoxis
Geri