Düşünsene kız kardeşini taciz ediyolar (Allah kimseye yaşatmasın.) ve tanık yok kamera falan yok,sadece tanıklar var 2-3 tane bunlarıda devlet zaten kafaya takmaz.ndn duyar kastınız ki iyi olmus bence
Şahitliği de kulağımla algılayabiliyorum5 duyu organınla algılayabiliyorsan evet.
Kararı ben verdim sanki.Şahitliği de kulağımla algılayabiliyorum
Ama sadece öyle olayları engeller. Gerçekleride...Bence gayet yerinde bir karar. Bana tecavüz ettin diye tehdit etmeleri engellenmiş olacak.
İyi de o zaman bunun önüne nasıl geçilecek?Ama sadece öyle olayları engeller. Gerçekleride...
Baksana diğer ülkelere adalet gayet iyi suçlu hapiste suçsuz dışarıda.İyi de o zaman bunun önüne nasıl geçilecek?
Daha geçenlerde bir kadın sokakta babası yaşındaki adama beni taciz etti diye bağırıyordu. (Yalan çıktı)
Bu olay da yerinde bir karar olmuş.Baksana diğer ülkelere adalet gayet iyi suçlu hapiste suçsuz dışarıda.
Gitsinler baksınlar sisteme aynı şekilde kopyalasınlar.
dna, parmak izi?Düşünsene kız kardeşini taciz ediyolar (Allah kimseye yaşatmasın.) ve tanık yok kamera falan yok,sadece tanıklar var 2-3 tane bunlarıda devlet zaten kafaya takmaz.
Yani zaten zar zor hapise giren insanlar şimdide nerdeyse hiç girme şansı olmayacak.
Birde bu açıdan bak bakalım doğru bir kararmıymış ?