Neler Yeni

Artık Tecavüz Olaylarında "Sadece Somut Delil" Aranacak

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Reisimizi dinleyip 3 çocuk yapın arkadaşlar 3 çocuk yapın ki daha çok istismar edebilsin çocuklarınızı pedofili p*çler. 3 çocuk yapın ki hepsinin ayrı ayrı acısını yaşayın. Lanet olsun böyle zihniyete de böyle yönetime de.

(Kusura bakmayın hem küfür ettim hem sert eleştirdim ama artık etik konuşmalar yapabilecek sabrım kalmadı)
Küfürden uyarı yiyebilirsin haberin olsun.
Haklı konuşmuşsun ama sorunları var (Cümlenin)
Reisimizi dinleyip 3 çocuk yapın arkadaşlar 3 çocuk yapın ki daha çok istismar edebilsin.
Çok saçma çocuk yapmak bir nevi hayatındaki görevlerden biridir.
3 çocuk yapın ki hepsinin ayrı ayrı acısını yaşayın.
... (Anlatmaya gerek yok)

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Somut delil önemli ağızdan çıkan her söz ile işlem yapılması doğru olmaz haberlik olanlar gündem olanlar hep somut delilli. Çok psikopat var aklıma ilk şey gelir bir otobüs veya asansör de bir kadın çıkıp bağırsa orada linçlenirsin ve hapse girersin 2 taraflı düşünmek lazım.
Evet haklı. İlk bakışta sinirleneceksiniz ama birde diğer taraftan bakın. Yalan da söylüyor olabilir. Yani bu da somut delili bir yandan mantıklı gösteriyor.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
İstanbul Kadıköy'de, İsmail Beker adlı 70 yaşındaki diş hekiminin yanında temizlik işçisi olarak çalışan bir kadın "Bana tecavüz ediyorlar, kurtarın." diye bağırmaya başladı. Çığlıkları duyan vatandaşlar binaya gelip diş hekimini tekme tokat dövdü. Kadının bağırdığı ân, videoya çekilip sosyal medyada paylaşıldı. Ben dâhil bir çok sosyal medya kullanıcısı, video üzerine diş hekimini linç ettik. Olayın ardından gözaltına alındı diş hekimi. Adamın adı, çalıştığı yer falan belliydi. Muhtemelen bu olaydan sonra işini kaybetmiş, meslek hayatı sonlanmış ve ailesi, arkadaşları ile arası açılmıştır. Yazık oldu adama...

Yazık oldu diyorum, çünkü polisin detaylı incelemesinden sonra tecavüze uğradığını söyleyen kadının yalan söylediği ortaya çıktı. "9 bin lira para vermezsen, 'bana tecavüz etti' diye bağırırım." diyerek tehdit etmiş kadın. Diş hekimi kabul etmeyince, bağırmış ve bu olaylar meydana gelmiş. Hiçbir delil aramadan, sadece kadının beyanı ile diş hekimini linç eden bizler, nasıl helallik alacağını düşünsün dursun.

Buradaki delilden kasıt, bilimsel delil. İlla görgü tanığının gerek olduğunu söylemiyor. DNA incelemesinden, tırnak izinden vs. birçok delil elde edilebilir. Sadece, "Bana tecavüz etti." söylemiyle ceza verilemeyeceğini söylüyor kanun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Parmak izi veya DNA çıkabilir bence

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
İyi de o zaman bunun önüne nasıl geçilecek?
Daha geçenlerde bir kadın sokakta babası yaşındaki adama beni taciz etti diye bağırıyordu. (Yalan çıktı)
Onu devlet bulmalı çocuğun vücuduna test yapıldı geçende adama ait izler bulundu şu an adam dışarda şaka gibi

Jaja50

80+ Silver
niye bu kadar tepki verdiniz, diğer olaylara da bakın. otobüste yalandan biri "taciz ediyo" derse hemen linç yiyorsunuz, örnekleri var çoğu yerde. bunun olmasını mı isterdiniz. eğer tecavüz varsa somut delil de vardır, zor bir şey değil yani. parmak izi olur, testler olur hepsiyle anlaşılabilir.

Top Bottom