Artık Windows 11 e geçilmeli mi?

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,733
Sanırım Windows 11 23H2 var. Hala daha geçmeyen büyük bir kesim var Windows 10 dan.
Ben de 10 Pro kullanıyorum. Bilgisayarımı günlük kullanım ve oyun için kullanıyorum. Şu an nasıl ? Stabil mi ?

win10un hâlâ desteği var bence bitince geç

Sanırım Windows 11 23H2 var. Hala daha geçmeyen büyük bir kesim var Windows 10 dan.
Ben de 10 Pro kullanıyorum. Bilgisayarımı günlük kullanım ve oyun için kullanıyorum. Şu an nasıl ? Stabil mi ?
Çıktığından beri kullanıyorum ben. Bir sorun yaşamadım performanstan yana.

İbre genel ortalamada 10'a dönüş şeklindedir.

O dönenlerden biri bendim geçen sene :)
Windows reklamlı çalıştığı sürece çok darbe yer. Önümüzdeki yıllarda birden fazla işletim sistemi tahtını yoklayacak gibi görünüyor.
Şuan linux seçeneklerine bakınca şaşı olacak kadar çok seçenek var. Bazıları windows temasında. İşte bunlar hep işaret.
11 için sistem özellikleriniz özel tasarlı ve ayarlıysa beklemeyin.
8 sonrası uzaktan bağlantılar ve reklamlar yüzünden temiz kurulumlarda bir sıkıntı seziyorum.

Windows reklamlı çalıştığı sürece çok darbe yer. Önümüzdeki yıllarda birden fazla işletim sistemi tahtını yoklayacak gibi görünüyor.
Şuan linux seçeneklerine bakınca şaşı olacak kadar çok seçenek var. Bazıları windows temasında. İşte bunlar hep işaret.
11 için sistem özellikleriniz özel tasarlı ve ayarlıysa beklemeyin.
8 sonrası uzaktan bağlantılar ve reklamlar yüzünden temiz kurulumlarda bir sıkıntı seziyorum.
Sistemi yeni topladım daha. AM5 ve DDR5 bir sistem.
Bir oyunda macro recorder programında bazı komutlar ile uyumsuz olduğu için Windows 10 dönmüştüm.
Araştırıyorum, acaba oyun performansı olarak nasıl

2022den beri kullanıyorum sorun çıkmadı hiç.

Kuzenimin laptopta var, Kasma donmasız (ufacık fps dropları saymazsak) Gayet güzel BF2042 Oynamıstık.

Geçilir gibi duruyor.

Geri