72 Mbps VDSL altyapınız var. Ama boşta port yok. Türk Telekom'a yeni port açmaları için başvuruda bulunabilirsiniz.Böyle görünüyor.
72 Mbps VDSL altyapınız var. Ama boşta port yok. Türk Telekom'a yeni port açmaları için başvuruda bulunabilirsiniz.Böyle görünüyor.
Bu port açma vs kaç gün ay sürer72 Mbps VDSL altyapınız var. Ama boşta port yok. Türk Telekom'a yeni port açmaları için başvuruda bulunabilirsiniz.
Aynen çok merak ediyorum çünkü artık valorant oynayamıyorum.Bu port açma vs kaç gün ay sürer
Türk Telekom'un insafına kalmış. Hemen de takabilirler hiç takmayabilirler de.Bu port açma vs kaç gün ay sürer
BendeAynen çok merak ediyorum çünkü artık valorant oynayamıyorum.
Net açmam lazım telin o da az 6gb 1 ay zor yaneBende
Yoktur hocam netspeed den de sorgulayabilirsinizGöknet kesindir değil mi? Yanlış bilgi yoktur
71 Mbps Boş Port YokYoktur hocam netspeed den de sorgulayabilirsiniz
TT'ye başvurun.71 Mbps Boş Port Yok
Bende yaşadığım ilde merkezdeyim , hatta turistlerin bile en yoğun olduğu konumdayım , yakın yerlerde fiber olmasına rağmen inatla buraya getirmiyorlar adsl 13 mb kullanıyorum şaka gibi..Balıkesir merkezde yaşıyorum ve Altyapı çekilmiyor artık gerçekten yoruldum monitöre yumruk atıcak kıvama geliyorum fiyatları aklıma geliyor. Artık ADSL 16Mbps'den bıktım millenicom 71mbps gösteriyor ama türktelekom altyapısıyla doğru mudur sizce? Çünkü yan komşumuz kablonet'den almıştı altyapı yok diye iptal ettiler onların internetlerinide. Artık yoruldum yardımcı olunuz.
Abi 35mbps için monitör satacak durumdayım sen ne diyorsun yaHocam port yoksa getirmezler. Benim taşındığım yerde 100 mbps ti fakat port yoktu
2 ay gelmediler sonunda Türk Telekom ilçe müdürlüğüne gidip biraz sert konuştuk şuan yedek porttan internet verdiler 50 mbps kullanıyoruz.