videolar gizlide hocam.
liste dışını aldım hocam.videolar gizlide hocam.
Monitör nedir?
asus tuf vg27aq3a 2k 180hz monitör.Monitör nedir?
Başka monitörde veya televizyonda deneme şansın var mı? Ekran kartından kaynaklı olabilir belki.asus tuf vg27aq3a 2k 180hz monitör.
deniyim ama uzun sürer bu işlem başka yapabileceğim bir şey var mı peki?Başka monitörde veya televizyonda deneme şansın var mı? Ekran kartından kaynaklı olabilir belki.
İlk önce sorun monitörde mi onu öğrenelim. Sistemdeki ilk monitör galiba yükseltme falan yaptın mı?deniyim ama uzun sürer bu işlem başka yapabileceğim bir şey var mı peki?
bundan önce viewsonic vx2458-c-mhd curved 1920x1080 144hz vardı bozuldu bende yeni olarak bu monitörü aldım böyle bir sorunla karşılaştım ekran kartım bu arada gtx 1050tiİlk önce sorun monitörde mi onu öğrenelim. Sistemdeki ilk monitör galiba yükseltme falan yaptın mı?
4060 sistemde denedim şimdi yine aynı hiç bir fark yok.İlk önce sorun monitörde mi onu öğrenelim. Sistemdeki ilk monitör galiba yükseltme falan yaptın mı?
Valla sorunu araştırdım ama hiçbir şey göremedim. Bende satıcı ile bir görüşün en kötü ihtimalle iade edersiniz.4060 sistemde denedim şimdi yine aynı hiç bir fark yok.