Yükleniyor...
shbd.io
Buna sizce nasıl? Bütçeme uygun bu almalı mıyım yoksa zorlayıp sıfirmi dizmeliyim
alınmaz sıfır fiyatına satıyor bildiğin dolandırıcı adam al bunu ddr5 hemde bu arada benim attığım sistemin parçalarıyla aynı sistem belki dahada ucuza bulursunSistem bu pazarlıkla 23 e kadar düşebilir diye düşünüyorum yanına çevre sistem dahil buyuzden yakınımYükleniyor...
shbd.io
Buna sizce nasıl? Bütçeme uygun bu almalı mıyım yoksa zorlayıp sıfirmi dizmeliyim
.dalga mı geçiyorsun yiğit? bu fiyata aynı sistemi sıfıra alabilirsin adam seni kazıklamaya çalışıyor
AlmaSistem bu pazarlıkla 23 e kadar düşebilir diye düşünüyorum yanına çevre sistem dahil buyuzden yakınımYükleniyor...
shbd.io
Kanka yanında çevre sistemde verilicek açıklamayı okursan görürsün yoksa biliyorum sadece kasanın bukadar etmeyeceğinidalga mı geçiyorsun yiğit? bu fiyata aynı sistemi sıfıra alabilirsin adam seni kazıklamaya çalışıyor
Kanka yanında çevre sistemde verilicek açıklamayı okursan görürsün yoksa biliyorum sadece kasanın bukadar etmeyeceğinisıfırını daha ucuza alırsın
mouse ve mousepad gözüküyor kaliteli bi ekipman yok inca falan diyoKanka yanında çevre sistemde verilicek açıklamayı okursan görürsün yoksa biliyorum sadece kasanın bukadar etmeyeceğini
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka yanında çevre sistemde verilicek açıklamayı okursan görürsün yoksa biliyorum sadece kasanın bukadar etmeyeceğini
Neden sıfır fiyatına ikinci el ürün alıyorsun? Sahibindene girip fiyat araştırabiliyorsan akakçeye giripde araştırabilirsin. Edit; Çevre ekipmanlarla da alınmaz.Sistem bu pazarlıkla 23 e kadar düşebilir diye düşünüyorum yanına çevre sistem dahil buyuzden yakınımYükleniyor...
shbd.io
Çevre sistem dahil fiyata sadece kasa değilNeden sıfır fiyatına ikinci el ürün alıyorsun? Sahibindene girip fiyat araştırabiliyorsan akakçeye giripde araştırabilirsin.
Sordum cevap bekliyorumMonitör klavye mouse çok pahalı olması lazım alman için
yine de pahalı kasa falan gamebooster kasanın ederi max 20k sıfır olarak o da ikinci ele düşse 15-16k ekipmanlarda düzgün değil gözüktüğü kadarıylaÇevre sistem dahil fiyata sadece kasa değil
İtopya faturalı diyor yüksek ihtimalle adam alırken itopyada kendin topla ile almış yoksa daha fazla edeceğini düşünmez (ama kazıklıyorda olabilirdalga mı geçiyorsun yiğit? bu fiyata aynı sistemi sıfıra alabilirsin adam seni kazıklamaya çalışıyor