Neler Yeni

Aşağıda linkini verdiğim 2. El sistem alınır mı

yigiitoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yiğit
Sistem bu pazarlıkla 23 e kadar düşebilir diye düşünüyorum yanına çevre sistem dahil buyuzden yakınım
Buna sizce nasıl? Bütçeme uygun bu almalı mıyım yoksa zorlayıp sıfirmi dizmeliyim

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
Cücümbiş
dalga mı geçiyorsun yiğit? bu fiyata aynı sistemi sıfıra alabilirsin adam seni kazıklamaya çalışıyor

Shourd

80+ Gold
Sistem bu pazarlıkla 23 e kadar düşebilir diye düşünüyorum yanına çevre sistem dahil buyuzden yakınım
Buna sizce nasıl? Bütçeme uygun bu almalı mıyım yoksa zorlayıp sıfirmi dizmeliyim
alınmaz sıfır fiyatına satıyor bildiğin dolandırıcı adam al bunu ddr5 hemde bu arada benim attığım sistemin parçalarıyla aynı sistem belki dahada ucuza bulursun

Mesaj otomatik birleştirildi:

dalga mı geçiyorsun yiğit? bu fiyata aynı sistemi sıfıra alabilirsin adam seni kazıklamaya çalışıyor
.

quartle

80+ Gold
sıfırını daha ucuza alırsın

yigiitoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka yanında çevre sistemde verilicek açıklamayı okursan görürsün yoksa biliyorum sadece kasanın bukadar etmeyeceğini

sıfırını daha ucuza alırsın
Kanka yanında çevre sistemde verilicek açıklamayı okursan görürsün yoksa biliyorum sadece kasanın bukadar etmeyeceğini

quartle

80+ Gold

mouse ve mousepad gözüküyor kaliteli bi ekipman yok inca falan diyo

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
abdulkadir bayram
Neden sıfır fiyatına ikinci el ürün alıyorsun? Sahibindene girip fiyat araştırabiliyorsan akakçeye giripde araştırabilirsin. Edit; Çevre ekipmanlarla da alınmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Alper Uğurcan
Monitör klavye mouse çok pahalı olması lazım alman için

yigiitoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yiğit

quartle

80+ Gold
Çevre sistem dahil fiyata sadece kasa değil
yine de pahalı kasa falan gamebooster kasanın ederi max 20k sıfır olarak o da ikinci ele düşse 15-16k ekipmanlarda düzgün değil gözüktüğü kadarıyla

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Hüseyin Mert Görgel
İtopya faturalı diyor yüksek ihtimalle adam alırken itopyada kendin topla ile almış yoksa daha fazla edeceğini düşünmez (ama kazıklıyorda olabilir :(

Top Bottom