- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tercihini göz önünde bulunduracağım.İşlemciyi 3600 yaparsan tadından yenmez.
Tercihini göz önünde bulunduracağım.İşlemciyi 3600 yaparsan tadından yenmez.
Gelecektede kullanırsınBütçeme uyuyor, gelecek vadeder mi o görüşü alayım dedim.
Bu sistem açmaz mı yüksek ayarlarda?Herşeyi ultra ve yuksek ayarlarda oynamaktan zevk alan insanla lowdada oynarım sorun degil dersen onu acik bir bilgisayar
Aşağıda verilen özellikteki bilgisayar alınır mı?
TEKNOQUEEN/GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC 6GB/AMD Ryzen 5 3500X/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC | ITOPYA
TEKNOQUEEN/GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC 6GB/AMD Ryzen 5 3500X/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TEKNOQUEEN ITOPYA'da.www.itopya.com
Bağlantıdaki bilgisayarın özellikleri:
AMD Ryzen 5 3500X 3.6GHz 35MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci MPK
GIGABYTE B450M S2H 3200MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX Anakart
XPG 2X8GB Gammix D30 Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram
GIGABYTE GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB Tempered Glass 550W 80+ USB 3.0 Mid Tower Kasa
TOSHIBA OCZ 500GB RC500 NVMe M.2 SSD (1700MB Okuma / 1600MB Yazma)
Yanılmıyorsam Donanım Arşivi buna benzer bir sistem toplamıştı bence alınır guzel bir sisteme benziyor şuanki şartlarımıza göre ?
Şuan oynatır ama gelecek için illaki yetmiyecektir.Bu sistem açmaz mı yüksek ayarlarda?
Şuan yüksek ayarda 60fpsnin altina dusurcegi bir rekabetci oyun yok ama control gibi tripleA oyunlarda bisey diyememBu sistem açmaz mı yüksek ayarlarda?
Kötü bir takıntı hep iyiyi istemekle olacağını sanıyorum, yine de saygı duymak lazım.Hep ultra olmak zorunda ve 80+ fps olmak zorunda (!) gibi bir takıntı.
O konuda haklısın.Şuan yüksek ayarda 60fpsnin altina dusurcegi bir rekabetci oyun yok ama control gibi tripleA oyunlarda bisey diyemem
Stoklarda şu anda yok gelir gelmez almayı düşünüyorum.Bence fiyatına göre şu dolar kurunda aşırı uygun. Stoklar tükenmeden al bence.