Arkadaşlar bu laptoplar dan hangisini almalıyım
@Oguzrtx @Oguzrx (Özellikle Monster Laptoplar) , @Barış Yalçın
@Oguzrtx @Oguzrx (Özellikle Monster Laptoplar) , @Barış Yalçın
Fiyatı boşver bu ikisi arasında kaldım hangisibi almalıyımikiside alınmaz geçenlerde bir arkadaşın önermiş olduğu asus tuf gaming i5 10300h li 1660ti li laptop u 9k ya gördüm
Ben gösterilen fiyata almıycam saha uyguna alıcamAsus olan laptopun ryzen 5 4600H işlemcili olan modelini kullanıyorum gayet memnunum. Ama o fiyatlarda alınır mı tartışılır. Ben baya ucuza almıştım.
Bana linkini atabilirmisinAsus olan laptopun ryzen 5 4600H işlemcili olan modelini kullanıyorum gayet memnunum. Ama o fiyatlarda alınır mı tartışılır. Ben baya ucuza almıştım.
asus tuf olanı al derim o zamanFiyatı boşver bu ikisi arasında kaldım hangisibi almalıyım
Bütçe 10.000 ise bunu öneririm.
HP Pavilion Gaming 15-dk1015nt (1U5T5EA) Notebook
HP Pavilion Gaming 15-dk1015nt (1U5T5EA) Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
şuanda fiyatı https://www.epey.com/laptop/asus-tuf-gaming-a15-fa506ii-bq018.htmlBenim laptop şuan satışta değil diye biliyorum. Haziran'da almıştım ben ön siparişteyken 6300 TL ye. Modelini yazayım kendin araştır istersen. Asus tuf FA506II
Eyzenli olan ile 10300h arasındaki hangisi daha iyidir virde ek slot car mıAsus olan laptopun ryzen 5 4600H işlemcili olan modelini kullanıyorum gayet memnunum. Ama o fiyatlarda alınır mı tartışılır. Ben baya ucuza almıştım.
Ekran bujsa 144 hz değil ama
demek ki ekranı arkadaşın aldığı laptopun 60hz imişEkran bujsa 144 hz değil ama
10300hmj daha iyidir ryzen 7 4800h mıAsus olan laptopun ryzen 5 4600H işlemcili olan modelini kullanıyorum gayet memnunum. Ama o fiyatlarda alınır mı tartışılır. Ben baya ucuza almıştım.
Fiyatı boşver bu ikisi arasında kaldım hangisibi almalıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben gösterilen fiyata almıycam saha uyguna alıcam
Bana linkini atabilirmisin
Valla çok hatırlamıyorum ama ryzen 7 daha iyi diye biliyorum ben.Bunun ile yukardaki tuf ave lenovo arasında kararsız kaldım
10300hmj daha iyidir ryzen 7 4800h mı