Asansörcü
80+ Bronze
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yep@Asansörcü Web Cam kullanan insan??
Yep@Asansörcü Web Cam kullanan insan??
Bir an mutlu oldumAsansörlere kamera konulmaz. Eğer asansöre zarar veriliyorsa bina yöneticiniz koyabilir.
Asansörde sigorta nerede ve enter tuşu esc tuşu mu var haberim yokMerhabalar. Bu konumuzda sizlerle beraber "Kilit Kısa Devre" yapmış bir asansörün arızasını çözeceğiz.
Öncelikle neden bu hatayı yapar?
Eğer kapı açılacakken açılamamışsa bu arızayı yapar.
Bu arıza tam otomatik asansörlerde olur.
Öncelikle asansörün sigortasını indirip açın, eğer halen aynı arızayı veriyor ise asansör panosundaki "ESC" tuşuna uzun süre basıp ardından "ENTER" tuşuna basın ve resetleyin.
Sorununuz büyük ihtimal çözülecektir.
Bilmiyorum beni hatırladınız mı? PanzerTR'ydi adım yani galiba öyleydi. Öyleymiş.
Enter ve ESC tuşları panodaki kartta var.Asansörde sigorta nerede ve enter tuşu esc tuşu mu var haberim yok
Hatırlamaz mıyımBilmiyorum beni hatırladınız mı? PanzerTR'ydi adım yani galiba öyleydi. Öyleymiş.
Forumda kendimi tutamayıp uygunsuz üslup yedim, banım açıldı. Sonra (10 dakika içinde) tekrar tutamadım tekrar uygunsuz üslup yedim. Sonra bir daha açıldı. Yine cahil bir arkadaşa denk geldim nazik şekilde uyarayım arkadaşı dedim bu sefer de gereksiz mesajdan yedim. Hepsi 1 günlük banlar.Mesaj otomatik birleştirildi:
Hatırlamaz mıyım![]()
Geçmiş olsunForumda kendimi tutamayıp uygunsuz üslup yedim, banım açıldı. Sonra (10 dakika içinde) tekrar tutamadım tekrar uygunsuz üslup yedim. Sonra bir daha açıldı. Yine cahil bir arkadaşa denk geldim nazik şekilde uyarayım arkadaşı dedim bu sefer de gereksiz mesajdan yedim.
Sorun değil benim için ama cidden çok sinirlenmiştim. Aramızda geçen konuşma şu şekildeydi:Geçmiş olsun![]()
Hoaydaa hocam geçmiş olsunSorun değil benim için ama cidden çok sinirlenmiştim. Aramızda geçen konuşma şu şekildeydi:
Konu GTA 6 çıkıyor mu?
Ben: Ne kadar iyi olabilir ki? (!)
Şahıs: RDR 2'yi incele görürsün ne kadar iyi olabileceğini
Ben: Git internetten şu işatretin (!) anlamına bak sonra da mesajını sil.
Şahıs: İroni işareti biliyorum sen ironi yaparak şirketi küçük düşürüyorsun asıl sen git anlamına bak tarzı şeyler söyledi bende yardırmışım. Ciddi ciddi üşenmeden de burada derdimi sana anlatıyorum düşün bak o kadar sinirlenmişim.![]()
Sen forum mu değiştirdin yoksa artık 4 foruma mı yayılıyorsun?Hoaydaa hocam geçmiş olsun
Yarına asansörler için resimli rehber yapayım mı
Merhabalar. Yarın için "Asansör Parçaları" diye resimli bir rehber düşünüyorum. Eğer olur derseniz yarın asansör resimleri çekeceğim :)donanimarsivi.com
Sırf sert kuralları (Yazım yanlışları vs. hoşuma gidiyor) ve samimi ortam oluşturduğum için duruyorum ben de. Yoksa konu dışı bölümünün yarısını vurmak lazım.4 foruma
Şaka hocam, Technopat dan biraz uzaklaşacağım. Kendileri benle ve projelerimle çok dalga geçtiler.