DENI2
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
adamı gelmiş youtube ne gerek varyoutube>asansor düşme videoları>izle
adamı gelmiş youtube ne gerek varyoutube>asansor düşme videoları>izle
İstediğiniz her şeyi sorabilirsiniz hocam
Hocam eğer sağa sola sallanıyorsa paten arası boşluk vardır, alınması kolaydır. Sesinin sebebi ise bir çok şeyden olabilir. Yağsızdır, eğer çok fazla ses varsa patenleri kırmıştır gibi
Asansör motorlarının eğer frenleri tutmazsa düşmez, kayar. Böyle bir ihtimal de zayıftır. Zaten halatlar kopmaz, her 5 ve ya 10 yılda bir halatların değişmesi gerekir.
Hocam bunun 3 tane dalı var. Revizyon, montaj ve arıza. Arıza ekibi arızaları yapar, revizyon ekibi (ben ) devlet tarafından eksik çıkartılır, biz gideririz ve etiket alırız. Montajcı asansör yapar. Bakımcıda asansörlerin bakımını yapar.
Selamlar kero hocam
işte adamm gibi adamyoutube>asansor düşme videoları>izle
Ben kendim içerisindeyken asansör kaydı, ancak yavaş olduğu için yere yatarak kurtuldum ben. Motor hatası dolayısıyla yavaş bir biçimde 5. kattan düşen ustalarım, zıplayınca onlar da çok şansa kurtuldu . Ancak bellerinde kırıklar vardı. Merak etmeyin düşmez amahocam düşerken zıplayalım mı yere mi yatalım
Selamlar hocamSelam asansörcü adam
Hocam asansörünüz kaç yılı yapımı?Reis bizimki yarida kalıyor arada bakkaldan geldiysem aldıklarımdan yiyorum eve kalmıyor varsa çözümü söylede 10dk durmayayım orada
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada yazdigim gercek
2008 hocamBen kendim içerisindeyken asansör kaydı, ancak yavaş olduğu için yere yatarak kurtuldum ben. Motor hatası dolayısıyla yavaş bir biçimde 5. kattan düşen ustalarım, zıplayınca onlar da çok şansa kurtuldu . Ancak bellerinde kırıklar vardı. Merak etmeyin düşmez ama
Mesaj otomatik birleştirildi:
Selamlar hocam
Hocam asansörünüz kaç yılı yapımı?
Bu dayımın dayısının dayısı, asansörün mucidi.Asansörü bulan adamdan Allah razı olsun tek diyeceğim bu.