Neler Yeni

Asansörcü, yani ben kimim?

DENI2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,983
İsim
Deniz
Steam
https://steamcommunity.com/id/HiDeniz
Discord
DΞNI2 ム#9844
İstediğiniz her şeyi sorabilirsiniz hocam

Hocam eğer sağa sola sallanıyorsa paten arası boşluk vardır, alınması kolaydır. Sesinin sebebi ise bir çok şeyden olabilir. Yağsızdır, eğer çok fazla ses varsa patenleri kırmıştır gibi :)

Asansör motorlarının eğer frenleri tutmazsa düşmez, kayar. Böyle bir ihtimal de zayıftır. Zaten halatlar kopmaz, her 5 ve ya 10 yılda bir halatların değişmesi gerekir.

Hocam bunun 3 tane dalı var. Revizyon, montaj ve arıza. Arıza ekibi arızaları yapar, revizyon ekibi (ben :D ) devlet tarafından eksik çıkartılır, biz gideririz ve etiket alırız. Montajcı asansör yapar. Bakımcıda asansörlerin bakımını yapar.

Selamlar kero hocam :D
youtube>asansor düşme videoları>izle
işte adamm gibi adam

T.P.G.

80+ Titanium
Reis bizimki yarida kalıyor arada bakkaldan geldiysem aldıklarımdan yiyorum eve kalmıyor varsa çözümü söylede 10dk durmayayım orada
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada yazdigim gercek

Asansörcü

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Asansörcü
İlgilendiği Kategoriler
Asansör
hocam düşerken zıplayalım mı yere mi yatalım
Ben kendim içerisindeyken asansör kaydı, ancak yavaş olduğu için yere yatarak kurtuldum ben. Motor hatası dolayısıyla yavaş bir biçimde 5. kattan düşen ustalarım, zıplayınca onlar da çok şansa kurtuldu :D . Ancak bellerinde kırıklar vardı. Merak etmeyin düşmez ama :D

Selam asansörcü adam
Selamlar hocam
Reis bizimki yarida kalıyor arada bakkaldan geldiysem aldıklarımdan yiyorum eve kalmıyor varsa çözümü söylede 10dk durmayayım orada

Bu arada yazdigim gercek
Hocam asansörünüz kaç yılı yapımı?

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
Hoşgeldiniz hocam.

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,316
İsim
Emre
Hojam bizim evde asansörün 12. Kata çıkması 40 saniye 12. Kattan sıfıra inmesi de 40 saniye
İnişin daha hızlı olması gerekmiyo mu

Furkan1461

80+ Silver
Bu konuyu okuduğum için kendimden nefret ediyorum 😅 Neden merak ettim ki 😂

T.P.G.

80+ Titanium
Ben kendim içerisindeyken asansör kaydı, ancak yavaş olduğu için yere yatarak kurtuldum ben. Motor hatası dolayısıyla yavaş bir biçimde 5. kattan düşen ustalarım, zıplayınca onlar da çok şansa kurtuldu :D . Ancak bellerinde kırıklar vardı. Merak etmeyin düşmez ama :D

Selamlar hocam

Hocam asansörünüz kaç yılı yapımı?
2008 hocam

Top Bottom