doktorun dediğine göre burnumu hiç kullanamıyormuşum kemer çok rahatsız etmiyor da önden burnum baya eğri kemik eğrliğinden dolayı nefes alamıyormuşum ztnçok kötü degil saglıkla ilgili sorun varsa eskiden daha iyi olur bence
Kemik yaşı sıkıntı yaratabilir.Muayeneye gittiğim de doktor ameliyat olmalısın demişti burundan nefes alamıyorum sürekli ağızdan alıyorum ağzım bogazım kuruyor sürekli su içiyorum yaşım Haziran da 19 bitiyor estetik olsam nefes ve şekil olarak istediğim gibi olur mu kemik yaşım 2-3 yas geriden geliyor bu problem olur mu sizce bir de ameliyat olmadan önde istediğimiz burnu biz mi seçiyoruz resmini filan mı çiziyoruz yoksa onlar en uygunu mu yapıyor
kemik yaşı sıkıntı olursa vay halime 2.5 yıl daha beklemem gerekecekKemik yaşı sıkıntı yaratabilir.
Gidip konuşmakta fayda var.
Düzeltilir orası kolay iş.
o kadar kötü değil acill bir tarafı yok gibi.Muayeneye gittiğim de doktor ameliyat olmalısın demişti burundan nefes alamıyorum sürekli ağızdan alıyorum ağzım bogazım kuruyor sürekli su içiyorum yaşım Haziran da 19 bitiyor estetik olsam nefes ve şekil olarak istediğim gibi olur mu kemik yaşım 2-3 yas geriden geliyor bu problem olur mu sizce bir de ameliyat olmadan önde istediğimiz burnu biz mi seçiyoruz resmini filan mı çiziyoruz yoksa onlar en uygunu mu yapıyor
Burnundan nefes alamadığın için kısa sürede ameliyat ol bence.Büyük ölçüde düzelir gibi.Muayeneye gittiğim de doktor ameliyat olmalısın demişti burundan nefes alamıyorum sürekli ağızdan alıyorum ağzım bogazım kuruyor sürekli su içiyorum yaşım Haziran da 19 bitiyor estetik olsam nefes ve şekil olarak istediğim gibi olur mu kemik yaşım 2-3 yas geriden geliyor bu problem olur mu sizce bir de ameliyat olmadan önde istediğimiz burnu biz mi seçiyoruz resmini filan mı çiziyoruz yoksa onlar en uygunu mu yapıyor
Bir estetisyen ile konuşman daha iyi olacaktır.kemik yaşı sıkıntı olursa vay halime 2.5 yıl daha beklemem gerekecek
Doktora durumunu açıkla. Benim düşüncem olumlu olur. Hem rahat nefes alır daha sağlıklı olursun hem de herkesin kıskanacağı bir burnun olur. Fırsat olsa bende yaptırsam.Muayeneye gittiğim de doktor ameliyat olmalısın demişti burundan nefes alamıyorum sürekli ağızdan alıyorum ağzım bogazım kuruyor sürekli su içiyorum yaşım Haziran da 19 bitiyor estetik olsam nefes ve şekil olarak istediğim gibi olur mu kemik yaşım 2-3 yas geriden geliyor bu problem olur mu sizce bir de ameliyat olmadan önde istediğimiz burnu biz mi seçiyoruz resmini filan mı çiziyoruz yoksa onlar en uygunu mu yapıyor