tartıda giden nedir hocam ozaman aynı vakitlerde tartılmıştım2 günde kilo verilmez
sürekli almıyorum alkol sigara da kullanmıyorum da kilo verdiriyorsa bi düşüneyimO verdiğin 2 kilonun sebebi alkol değildir. Vücudunun normal kilo alıp vermesi ile alakalıdır. Eğer devamlı olarak alkol alırsan kilo vermez kilo alırsın ancak devamlı olarak aldığın alkol yeme/içmene engel oluyorsa işte o zaman kilo kaybı yaşarsın.
Ancak devamlı sigara kullanımında kilo kaybı söz konusudur.
Su atmışsınızdır. Vücut alkolü atmak için çok su kullanır kısaca.tartıda giden nedir hocam ozaman aynı vakitlerde tartılmıştım
sürekli almıyorum alkol sigara da kullanmıyorum da kilo verdiriyorsa bi düşüneyim![]()
Adh salgılanmasını baskılar desek daha doğru olurSu atmışsınızdır. Vücut alkolü atmak için çok su kullanır kısaca.
büyük ihtmal su atmışım ozmaan mezuniyet gecesinde bile 3-4 kere gitmiştim lavaboyaSu atmışsınızdır. Vücut alkolü atmak için çok su kullanır kısaca.
Yok alkolle alakalı değil, arada al alkol kafası iyi oluyor. Ortamda falan içiyorsun mecbur.sürekli almıyorum alkol sigara da kullanmıyorum da kilo verdiriyorsa bi düşüneyim![]()
Çişini çok yaparsın,çok su kaybedersin,bağıraklarında hızlı çalışır demekki içinden 2 kilo kadar tuvalete gitmiş dostum,normal olabilir.3-4 gün önce mezuniyet partimiz vardı alkol aldım o günden önce 65 kilolarda takılırdım o günden beri 63 ü gördüm yemem vesaire aynı niye bi anda kilo vermiş olabilirim bir de daha fazla su içmeye başladım bu anlık kilo veriminin zararı olur mu
Alkol ve türleri vücuttan su attırır sık kullanılmaz ise3-4 gün önce mezuniyet partimiz vardı alkol aldım o günden önce 65 kilolarda takılırdım o günden beri 63 ü gördüm yemem vesaire aynı niye bi anda kilo vermiş olabilirim bir de daha fazla su içmeye başladım bu anlık kilo veriminin zararı olur mu