Neler Yeni

Asetto Corsa klavye ile oynanır mı ?

64Bit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Umut-Gün
Her türlü oynadım assettoyu Klavye-mouse-direksiyonseti tabi ki en iyisi direksiyon ile oynamaktı aşırı zevkliydi dpc sunucularında felan oynuyordum, sonrasında direksiyon setini sattım mouse ile oynadım tabi ki direksiyon hissiyatını vermedi ama dpc sunucularında rekabet olduğu için oyun içi rahat kullanımda sarıyordu 6tl bedava gibi bir şey zaten almışken dpc sunucularına girip gazla 6tlyi en iyi şekilde böyle değerlendirirsin .d

Miragess

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Onur Tk
Oyun şu an 6.40 lira, ekmek fiyatına ama internette hep klavye ile sarmaz diyorlar. İndirimlerden sonra hemen zamlanır düşüncesiyle aldım ancak iade etmeli miyim, klavye ile sarar mı?
mouse ile kontrol var oyle güzel oluyor

Eytu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ertuğrul
Oyun şu an 6.40 lira, ekmek fiyatına ama internette hep klavye ile sarmaz diyorlar. İndirimlerden sonra hemen zamlanır düşüncesiyle aldım ancak iade etmeli miyim, klavye ile sarar mı?
arkadaşlarınla vs. gireceksen sarar ama tek başına oynayacaksan bı zamandan sonra sıkabilir

SametBuYav

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
cancan
İlgilendiği Kategoriler
Akıllı Telefon
Oynayınca deneyimlerini söyler misin
Tabiiki hocam inse bi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her türlü oynadım assettoyu Klavye-mouse-direksiyonseti tabi ki en iyisi direksiyon ile oynamaktı aşırı zevkliydi dpc sunucularında felan oynuyordum, sonrasında direksiyon setini sattım mouse ile oynadım tabi ki direksiyon hissiyatını vermedi ama dpc sunucularında rekabet olduğu için oyun içi rahat kullanımda sarıyordu 6tl bedava gibi bir şey zaten almışken dpc sunucularına girip gazla 6tlyi en iyi şekilde böyle değerlendirirsin .d
Hocam ben bi üst paketini aldım iyi midir? fazla fark varmıdır 15 tl idi sanırım papara ile aldığım için 2 TL'ye yakın cashback geldi

64Bit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Umut-Gün
Tabiiki hocam inse bi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ben bi üst paketini aldım iyi midir? fazla fark varmıdır 15 TL idi sanırım papara ile aldığım için 2 TL'ye yakın cashback geldi
Yani onlar araç paketi vs diye biliyorum dediğim gibi sunuculara girip oynayacaksan bir farklı olmaz ucuz olanla aldığının tek başına oynayacaksan dediğim gibi dlc tarzı şeyler illa ki vardır.

SametBuYav

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
cancan
İlgilendiği Kategoriler
Akıllı Telefon
Yani onlar araç paketi vs diye biliyorum dediğim gibi sunuculara girip oynayacaksan bir farklı olmaz ucuz olanla aldığının tek başına oynayacaksan dediğim gibi dlc tarzı şeyler illa ki vardır.
Yok hocam arkadaşlarla oynarım kendimde ancak trafik modunu kendim indireceğim demi

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Trafik modunda akıyor felaket kliplerim var sarıyor valla

64Bit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Umut-Gün
Yok hocam arkadaşlarla oynarım kendimde ancak trafik modunu kendim indireceğim demi
araç modu atacağın için ekstra olarak fark etmeyecektir bir şey ama genede dursun 15tl de pek bir şey değil hele ki güncel steam kurunda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,083
Üyeler
166,877
Son üye
Aktörabi
Top Bottom