Neler Yeni

Asgari ücrete zam gelsin

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
babamın maaşı asgari ücretten biraz daha fazla ama onun ve diğer işçilerin maaşı iile bir sürü otel yapıldı o otellerde kalmamız için 4 gün tatil bile verdiler yani onlarda para çok sıkıntı yapma sen
Mesaj otomatik birleştirildi:

dediğim şirket özel şirklet devlete bağlı değil bu arada ama devlet adamlarıyla görüşürüz başbakan vb. :) anlarsın niye görüştüğünü
Her şirket senin babanın çalıştığı yer gibi mi sanıyorsun ? Orta boyuttaki esnaflar ne olacak ?

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,295
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
Her şirket senin babanın çalıştığı yer gibi mi sanıyorsun ? Orta boyuttaki esnaflar ne olacak ?
orta boyuttaki esnaflar dediğin dükkanı olanlardan bahsediyorsun sanırım. Bir taraf kötü diye bütün işçilerin kötü yaşamasına izin veremeyiz

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
orta boyuttaki esnaflar dediğin dükkanı olanlardan bahsediyorsun sanırım. Bir taraf kötü diye bütün işçilerin kötü yaşamasına izin veremeyiz
Hocam lütfen bir konuda bilginiz olmadan konuşmayınız. Ekonomi hakkında adam akıllı bilginiz yok. İyi forumlar dilerim. Bundan sonraki mesajlarınıza cevap vermeyeceğim. Teşekkürler.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Asgari ücret %30 artsa %50 zam geliyor ürünlere. Diğer maaşlara zamlar asgari ücretin tersine %10-15 geldiğinden dolayı orta kesim diye bi şey kalmadı artık bitirdiler.

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,295
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
Hocam lütfen bir konuda bilginiz olmadan konuşmayınız. Ekonomi hakkında adam akıllı bilginiz yok. İyi forumlar dilerim. Bundan sonraki mesajlarınıza cevap vermeyeceğim. Teşekkürler.
önerinizi alalım buyrun

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,295
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,899
İsim
Kgn
Bence zam gelmesi bir fark yaratmayacak gidip ekmeği 5₺ ye satarlar 10k laptop 20k olur illaki düz orantı yaparlar ne kadar artarsa asgari ücret, fiyatlarda artacak ama daha fazla yapacaklarını(arttıracaklarını eşyaların) düşünüyorum

Juiclair0

80+ Silver
Ben biraz gezdim forumda sanırım siyaset yasak değilmiş abartıp birbirimize girmediğimiz sürece şunu şuraya bırakabilir miyim admin bey eğer yasak ise silebilirim

Alıntıyı görüntüle
5200 tl olursa işveren işcileri çıkarmak zorunda kaldır, iş bulmak zorlaşır, işsizlik oranı ikiye katlanır.

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
İşverenler ne olacak? Asgari ücreti yükseltmektense fiyatları düşürmeyi neden denemiyolar? Asgari ücret 3 artıyorsa fiyatlar 5 yükseliyor, her türlü aynı alım gücüyle karşılaşıyoruz.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Ben biraz gezdim forumda sanırım siyaset yasak değilmiş abartıp birbirimize girmediğimiz sürece şunu şuraya bırakabilir miyim admin bey eğer yasak ise silebilirim

Alıntıyı görüntüle
Asgari ücreti 20 bin bile yaparım bunu yapmak inan hiç zor değil asgari ücrete zam geldikten sonra başka hiçbir şeye zam gelmemesi önemli.

Top Bottom