Aşı yaptıracak mısın?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
:D gel sana öğrenci kimliğimi atayım. Türkiye'nin en prestijli fakülterinden birinde tıp eğitimimi sürdürüyorum sen kim ki bana bilgisiz diyorsun hayırdır sen virolog, moleküler biyolog falan mısın?
bir de Tğrkiye'nin en prestijli okulalrından derken sabancı veya koçta değilsen dünyada ilk 500 de bile değil bil istedim (haydi bilkent filan bekliyorum seri)

Zorunluluk bulunmamakta ve yapan kişiler kendi sağlığını düşünüp yapmakta; "enayi" gibi cehalet dolu sözlerinizi kendinize saklayınız.
Zaten yaptıranlar ölüyor tek tek interneti 1 kez araştırsa görecek

Tam 18 im yaptırmak istemiyorum inş yapılmaz.

Abovv sen ciddimisin sen hiç bir şey bilmiyorsun baba 1 aşı 5 yılda çıkar en az sen ne diyon abovv bilmedende benle konusuyon
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne yazdım sölermisin hakaretmi ettin kardeşim dedim

Aşının çıkıp çıkmaması önemli değil önemli olan bu aşının yüzdelik dilimin fazla olması ve uygulanabilirlik konusunda şuan ne kadar uygulanma aşamasına geçebilecek 80 Milyon Türkiye'deki insana diyorlar ki 2 toz halinde olacaksın buda demek oluyor ki 160 Milyon toz lazım ee bu kadar miktarı temin edebilecek durum söz konusu mu tabi ki hayır ondan dolayı her şeyin rayına oturmasına daha 1 sene daha var düşün koskoca 1 sene ne kadar süre geçti 1 sene 3 ay korona virüs başlangıcından itibaren Demek ki ne 1 sene içinde aşı uygulanabiliyor ne de bu iş 1 senede bitiyor. Zaten aşılar vuruldu o oldu bu derken merak etme yıllar boyunca bu virüsle yaşamayı öğrenmek gerekiyor. Komple kurtulduk bitti diye bir şey yok.

aşı hemen değil etkisini 10-20-30 ay sonra gösteriyo (ölüm etkisini veya hastalık)

beklemekte fayda var ben ilk kullanıcı deneyimini önemsemişimdir hep ilk aşı olanlarda sıkıntı olmaz ise olurum

bir de Tğrkiye'nin en prestijli okulalrından derken sabancı veya koçta değilsen dünyada ilk 500 de bile değil bil istedim (haydi bilkent filan bekliyorum seri)
türkiyenin en köklü tıp fakültesindeyim :')

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri