Aşırı Derecede Unutkanlık

Ardahan

80+
Reaksiyon skoru
123
Önceden böyle değildim son zamanlar aşırı derecede unutkanım dışarı çıkarken illaki bir şey unutuyorum yapacağım işi unutuyorum basit şeyleri unutuyorum yaşım 17 tavsiyesi olan ?,
Çok anormal geliyor önceden böyle değildim

Önceden böyle değildim son zamanlar aşırı derecede unutkanım dışarı çıkarken illaki bir şey unutuyorum yapacağım işi unutuyorum basit şeyleri unutuyorum yaşım 17 tavsiyesi olan ?,
Hep bu müstürbasyon

2.'si:
"Mastürbasyonun zararı var mı?" gibi bir konu açılmıştı, Kerem adlı bir arkadaş 5 dakika arayla iki defa "Çok yapınca unutkanlık yapıyormuş" diye yorum atmıştı

Sabah bunu gormustum :D belki konuyla ilgisi vardır

Mastürbasyon ile alakası yok dinlenmeye ihtiyacın var

Biraz dinlenmelisin yemeklerini yeteri kadar yemen(vitamın falan) gerekiyor bu arada ceviz falan ye güzel olur

B12 vit eksikliği olabilir.
DEHB olabilir.
Stresli bir yaşantın olabilir.

çalışıyorum sabah 8 akşam 6 ondandır belki bide gece 2 de yatıyorum
Post automatically merged:

kan tahlili vereceğim pazartesi b12 ise hap kullanırım
B12 vit eksikliği olabilir.
DEHB olabilir.
Stresli bir yaşantın olabilir.

yüksek ihtimalle B12

31 .....

bana gençligimi hatırlattıgın için teşekkür ederim. bir gün doktora gittim unutkanlıgım için böyle kapıyı kitler giderdim yoldan geri dönerdim kıtledim mi diye öyle durumdaydım doktora gittim anlattım durumu bu yaşlarda unutkanlık olmaz böyle bir hastalıgın size gelmesinin imkanı yok gençte unutkanlık hastalıgı olamaz dedi bana kafan dalgındır başka bir şey düşünüyorsun diye kafa vermediginden hatırlamıyorsun dedi ve söylicegimi yap dedi bana mesela kapıyı mı kitliyorsun direkt kapıya odaklan kitledigine odaklan ve unutmayacaksın onu dedi yani yaptıgın işe bu sekilde odaklanır kafanı baska yere vermezsen yaptıgın işide unutmazsın başka bir şeyide unutmazsın unutkanlık genç yaşlarda kafanın dalgın oldugundan kaynaklanıyor dedi adamın dedigini uyguladıgımda iyi gelmiştir dene istersen

Geri