Neler Yeni

Aşırı eski bir modem kullanıyorum Modem Önerisi

ßeta

80+ Bronze
Bütçe
500
Aşırı eski bir modem kullanıyorum (Quicknet Pirelli A226G)
İnternetim şuan 16mbps altyapım iyi fakat ailem gerek görmediği için bu şekilde devam ediyoruz. Mert abimin videosunu izledikten sonra TendaV300'e karar verdim. Hala alınır mı? ?
Bu fiyat bantlarında önerebileceğiniz daha iyisi varmı? Ailem daha iyi bir pakete gelişme bile 100mbps'den fazlasını gereksiz görüyor, ona göre bir modem önerisi olursa sevinirim

Mert Abinin videosu

Ekler

• 1675100463398.png
    1675100463398.png
    32.1 KB · Hit: 64

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
İnternetim şuan 16mbps altyapım iyi fakat ailem gerek görmediği için bu şekilde devam ediyoruz. Mert abimin videosunu izledikten sonra TendaV300'e karar verdim. Hala alınır mı? ?
Bu fiyat bantlarında önerebileceğiniz daha iyisi varmı? Ailem daha iyi bir pakete gelişme bile 100mbps'den fazlasını gereksiz görüyor, ona göre bir modem önerisi olursa sevinirim

Mert Abinin videosu
adamda gigafiber var 16mbps kullanıyor garip bende bi sokak ötedeki vdsl kablosunu eve çektirtmek için takla atıyorum

modem iyi alabilirsin bu fiyat bandında başka güzel bir şey varmı bilmiyorum

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman

Mert Abinin videosu
bu attın modeimi bir tanıdım kullanıyor soba gibi 1 senelik modem

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
1 senelik derken 1 sene içinde bozulurmu demek istediniz ?
hayır yani 1 senelik modem soba gibi ısınıyor bunların ısınmasıda iyi bir durum değil bu kadar hadi 5 6 senelik modem olsa anlarımda 1 senede normal değil

ßeta

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

TENDA D 305 nasıl​

Ekleme: Adsl2 miş o

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Bu hızla türknete geçersen modemde verir aslında türk telekomda vermiyor mu?

vonaleee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
544
İsim
Gozalak
ya ben altyapı getirtmek için cimer bimer genel müdürlükler imza toplamalar nelerle uğraşıyorum adamada megabit internet var 16 lık paket kullanıyor

dostum lafım genel ama akıyorken kullanın ya şu interneti ne olur :S

en azından buna geç modem yanında hediye

ßeta

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ya ben altyapı getirtmek için cimer bimer genel müdürlükler imza toplamalar nelerle uğraşıyorum adamada megabit internet var 16 lık paket kullanıyor

dostum lafım genel ama akıyorken kullanın ya şu interneti ne olur :S

en azından buna geç modem yanında hediye

Modeminiz yoksa bulunduğunuz bölgede alacağınız hizmete uyumlu ADSL/VDSL modem satın almanız gerekmektedir. Fiber tarifelerimizde ekiplerimiz kurulum esnasında fiber uyumlu modemi sizlere aboneliğiniz süresince kullanmanız için tutanak ile teslim etmektedir.

Modemi sadece fiber tarifelerde veriyorlarmış 100 ve üstü Fiber olmuyor mu? Comnet modem veriyor mu?

Bu hızla türknete geçersen modemde verir aslında türk telekomda vermiyor mu?
Türknet fiyatları çok pahalı,

Ekstra olarak yazlık evimizde alt yapı olmadığı için alt yapı ile gelen İnternetleri kullanamıyoruz anten ile alıyoruz interneti (alt yapı olmasına rağmen şuanda da anten ile alıyoruz , 16mbps 160tl anten ile olduğu için stabil değil halince)

ahmetca19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Anonim

ßeta

80+ Bronze
kendi evimde bunu kullanıyorum çokda memnunum

Keenetic hiç kullanmadım ama çok profesyonel cihazları var bende böyle bir şey düşünüyorum fakat bütçem 500tl ailem gereksiz görüyor, Bin tl vermeyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,936
Üyeler
168,365
Son üye
EminDemir
Top Bottom