Neler Yeni

Aşırı Fazla Terliyorum

Critaes

80+ Bronze
Arkadaşlar selamlar aşırı derecede fazla terleme sorunum var. Özellikle yazları hiç çekilmiyor tamam hava sıcak ama artık arkadaşların falan sırtına bakıyorum onlar da bu kadar terliyor mu diye yok benim sırtım ve önüm su gibi tişortlerde aşırı belli oluyor. Her gün duş + 3-4 tane tişort değiştiriyorum. Aynı şekilde kışları çok çabuk üşüyorum fakat giyindiğim zaman da direkt terliyorum. Ne yapmam lazım, büyük ihtimalle kardeşim doktora git biz ne bilelim yazcaklar olcaktır haliyle tabii fakat bu durumu benim gibi yaşayan var mı? Hangi alandaki doktora başvuru almam lazım? Geceleri uyku falan uyuyamıyorum çok kötü bir sey.

Talha_

80+
Bu durumu %80 seviyesinde ben de yaşıyorum. Koltuk altı kokusundan duramadığım için internette doğal ürünler satan güzel bir sayfa buldum oradan koltuk altına sürmelik bir şey aldım hoşuma gitti kullanıyorum şu sıralar her duş sonrası.

Terlemeyi ise artık yadırgamayı bıraktım çünkü insan vücudu neye ihtiyacı varsa ona yöneliyor. Belki vücudundaki toksinler sadece ter yönüyle atılabiliyordur ve o yüzden vücut tere abanıyordur.

Critaes

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Critaes

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu durumu %80 seviyesinde ben de yaşıyorum. Koltuk altı kokusundan duramadığım için internette doğal ürünler satan güzel bir sayfa buldum oradan koltuk altına sürmelik bir şey aldım hoşuma gitti kullanıyorum şu sıralar her duş sonrası.

Terlemeyi ise artık yadırgamayı bıraktım çünkü insan vücudu neye ihtiyacı varsa ona yöneliyor. Belki vücudundaki toksinler sadece ter yönüyle atılabiliyordur ve o yüzden vücut tere abanıyordur.
Beslenmeme de dikkat ediyorum, doğal beslenmeye çalışıyorum ekstra olarak günlük nemlendirici+tonik+temizleyici+deodorant güneş kremi bayağı bir ürün kullanıyorum. Ter kokusu olmuyor fakat sürekli kıyafet ve şort değiştirmek zorunda kalıyorum.

metemrc61

80+
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
daha iyi olm bende deli gibi terliyorum çok su iç daha çok terle ama terlemek çok sinir bozucu bir şey mk da sağlık da sağlık diyorsan terle

Top Bottom