Benim alma nedenim valoda felan sohbet amaç oyun için yani siz ne üzerine alıorsunuzBende 500 e mpowu alacağım. Mikrofonu beğendim
Eğer kitle toplarsam alırım. Pcye her giden paraya biraz üzülüyorum evliyim çünkü kedim var o benden masraflı ama ona üzülmüyorumucuz mikrofonların kalitesi kulaklıklardaki mikrofonlardan farklı değil, o yüzden kulaklık diyorum. ikisine de ayrı ayrı bin lira verecek olsaydın kulaklık ve mikrofonu ayrı aldığında ikisininde daha kalitelisini alabilirdin ama
Arkadaşlarla oyun oynarkende lazım Twitchtede ses versin mükemmel olmasına gerek yok şuanlık idare etsinBenim alma nedenim valoda felan sohbet amaç oyun için yani siz ne üzerine alıorsunuz
Ciddimisin7.1 onemi yok kaliteli mikrofon yeterli olur
Evet, tartismaya girme kaybedersin.Ciddimisin
7.1 kulaklık kullandın mıEvet, tartismaya girme kaybedersin.
fury x ve barracuda x kullandimKullandın mı kardeşim. Ben çaprazdakileri çok anlayamıyorum ve ön arkadakini.
.7.1 kulaklık kullandın mı
fury x ve barracuda x kullandim
.
Aradaki farkı biliyor olman lazım!7.1 onemi yok
Valla benim kulaklıkta kötü bir kulaklık değil ama ölünce adamları izliyorum nereden geldiğini bana göre daha net anlıyorlar. 7.1 farkıdır diye düşündüm. Aldım zaten bakalım olmazsa uygun mikrofon bakarımfury x ve barracuda x kullandim
.
7.1 farki yok fury x 7.1 acik barracuda x 7.1 kapali kullaniyorumAradaki farkı biliyor olman lazım!