BlueLabels
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,018
- İsim
- Kaira Bilgic
Herkese merhaba dostlar öncelikle umarım iyi vakit geçiriyorsunuzdur. Benim sizinle paylaşmak istediğim bir şey var zamanında ziraat bankasından 5000TL lik bir kredi almıştım o zaman altın alıcaktım güya bir şeyler oldu alamadım sonra pc almak istedim pc aldım sistemim imzada mevcut zaten. Aldığımdan beri oynayabildiğim oyun sayısı o kadar az ki elimde daha önceden olan laptopumla en az 5 10 katı oyun oynamışımdır bu aralar sadece belli başlı oyunları oynuyorum koronadan dolayı bu aralar maddi durumumuz iyi değil ilk defa bu kadar dara düştük benim kredimin borcu duruyor benim aklımda bir kaç şey var tam olarak karar veremedim belki siz yardımcı olursunuz diye sizinle paylaşmak istiyorum
1- Ekran kartını satma belki çok uzun bir süre alamazsın bırak kalsın elinde
2- Ekran kartını sat (pc nin diğer parçaları kalsın oynadığım oyunu işlemcimin içindeki ekran kartı ile 100 fps civarı oynayabiliyorum) / borçlarını öde
3- Komple pc yi sat
4- Ekran kartını sat kripto işlerini takip et paranı katla borcunu kapat geri kalanı kalsın kriptoya devam et / buraya bir açıklık getirmek istiyorum uzun zamandır takip ediyorum arkadaşlarım aldıkları coinleri bana söylüyorlar ve baya değer kazandı bu söyledikleri
5- Kasanı ve laptopunu sat, borcunu kapat ve bir laptop al kendine
Dediğim gibi hiç bir şekilde bir şey yapasım gelmiyor aşırı derecede sıkılıyorum ders çalışıyorum ama odaklanamıyorum ortada kalıyorum üniversite okumama rağmen tekradan YKS ye giricem 3 ay kaldı ama bana mısın demiyor tık yok temelim var ama şu son 2-3 gündür çalışıyorum ne yapacağım şaşırdım boşlukta süzülüyor gibiyim bazen o kadar canım sıkılıyor ki gidip bir yerden atlayasım geliyor
Ekran kartım ortalama 6.5-7k arasından satılıyor bu fiyatla coin işine girsem katlayabilirim gibi geliyor çok kararsızım
Ziraat bankasının borcu 5600 TL arada uçurum bir fark yok aldığımla
1- Ekran kartını satma belki çok uzun bir süre alamazsın bırak kalsın elinde
2- Ekran kartını sat (pc nin diğer parçaları kalsın oynadığım oyunu işlemcimin içindeki ekran kartı ile 100 fps civarı oynayabiliyorum) / borçlarını öde
3- Komple pc yi sat
4- Ekran kartını sat kripto işlerini takip et paranı katla borcunu kapat geri kalanı kalsın kriptoya devam et / buraya bir açıklık getirmek istiyorum uzun zamandır takip ediyorum arkadaşlarım aldıkları coinleri bana söylüyorlar ve baya değer kazandı bu söyledikleri
5- Kasanı ve laptopunu sat, borcunu kapat ve bir laptop al kendine
Dediğim gibi hiç bir şekilde bir şey yapasım gelmiyor aşırı derecede sıkılıyorum ders çalışıyorum ama odaklanamıyorum ortada kalıyorum üniversite okumama rağmen tekradan YKS ye giricem 3 ay kaldı ama bana mısın demiyor tık yok temelim var ama şu son 2-3 gündür çalışıyorum ne yapacağım şaşırdım boşlukta süzülüyor gibiyim bazen o kadar canım sıkılıyor ki gidip bir yerden atlayasım geliyor
Ekran kartım ortalama 6.5-7k arasından satılıyor bu fiyatla coin işine girsem katlayabilirim gibi geliyor çok kararsızım
Ziraat bankasının borcu 5600 TL arada uçurum bir fark yok aldığımla