Neler Yeni

Aşırı ucuz Laptop %50 indirim peki neden??

FzqeShoot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kenan Doğan
İlk önce siteye baktım çok popüler değil dolandırıcı olabilir diye sonra Sipariş ödemesinde baktığımda kapıda ödeme olduğu farkettim belki 2.el olabilir bilmiyorum ama %50 indirim yapmışlar yinede söylemek istiyorum nurdan alışveriş yapmayın sadece güvenli mi diye sormak için linki koyuyorum eğer bilen varsa söylerse memnun olurum

Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
İlk önce siteye baktım çok popüler değil dolandırıcı olabilir diye sonra Sipariş ödemesinde baktığımda kapıda ödeme olduğu farkettim belki 2.el olabilir bilmiyorum ama %50 indirim yapmışlar yinede söylemek istiyorum nurdan alışveriş yapmayın sadece güvenli mi diye sormak için linki koyuyorum eğer bilen varsa söylerse memnun olurum

Görseller alıntı gibi duruyor
15k kapıda ödeme olacağını da zannetmiyorum
Daha iyi bilenler ilgilenecektir

~helloworld

80+ Bronze
benim dolandırıcım var eyvallah
Mesaj otomatik birleştirildi:

kapıda ödeme ile alma minimum 5k ceza yersin :D

~helloworld

80+ Bronze
yeni yasa ile 7000t üstü ürünler artık nakit ile satın alınmayacak. Eğer öğrenilirse %10 oranında ama tüketiciye minimum 5k olacak şekilde ceza yersin. Kart ile alırsan da dolandırılırsınn. Seçim seninnn :D

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
632
İsim
Sinan
Kapıda ödemede kart ile ödeme yapılabiliyor. Adamların kendi kargo sistemleri varsa pos cihazıyla gelebilirler.

gamexlax

80+
14 k fiyata o laptopu alıcagını düsünen varmı ekran kartının parasını bile cıkarmaz ha laptop getirirler ama acınca super mario oynarsın

Top Bottom