Neler Yeni

Askere Gideceğim Rapor Alamıyorum

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,074
İsim
.
E-devlet üzerinden aile hekimi değiştirilebiliyor, çok ekstrem bi' iş değil.
Değiştirdikten sonra seçmiş olduğun hekimden alabilirsin. Ayrıca izinli olan hekimin yerine dahi diğer hekimler bakabiliyor, istifa etmiş olanın yerine de herhangi birisi bakabilir.
Genel cerrahi. Fakat değiştirmeden bahsetmiyorum ben benim hekimim ***** maaşı yattığı halde eylem yaptı ilaç yazdırmam lazımdı. Hastahanede ki aile hekimleri senin hekimin olmasa da ilaç yazma - sağlık raporu çıkartma gibi işlemleri yapmak zorunda.
şimdi zaten şöyle bir durum var istanbuldaysan 5 gün içinde falan halletmem lazım dedin o zor cunku aile hekımın olsa bile senınle mevcut hastalıkların üzerine konusup seni hastaneye yonlendırecek aynı gun hastaneye gitsen bile sana heyet randevusu olarak en erken olarak tam 1 hafta sonraya kalıyor kontrollerın keza buna hastane ıcınde gercekleştirecegın testler dahil degil kasma fazla
Az önce geldim eve yerine idareten gelen doktorla görüştüm yakın tarihte verdiğim kan testinin sonucuna bakarak kanımda bir takım vitaminlerin eksik olduğunu söyleyerek bu şekilde gidemeyeceğimi rapor veremeyeceğini söyledi ve yeniden kan testi istedi.Yarın gidip kan verip pazartesini sonucunu alıp muayene olacağım ilgilenenlere teşekkürler.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
531
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
Ya reis hiç sorma durmuş durmuş askere gideceğim zaman istifa edesi tutmuş.
Foto ekledim geçen gün adı yazıyordu şimdi silinmiş şimdi farklı bir doktor seçip rapor alsam sıkıntı çıkmaz heralde ?
aile hekimi 1 günde değişiyor değişip alabilirsin hiç bir sıkıntı çıkmaz aynısını ben de yaşamıştım

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
can
aile hekimi değiştirmek zor bir şey değil 5 dakikanı bile almaz :) istersen başka bir ile git oradaki sağlık kuruşuna gir geçici olarak burda ikamet ediyorum aile hekimimi size aldırmak istiyorum de 5 dakikada alırlar

Satriani

80+ Bronze
Az önce geldim eve yerine idareten gelen doktorla görüştüm yakın tarihte verdiğim kan testinin sonucuna bakarak kanımda bir takım vitaminlerin eksik olduğunu söyleyerek bu şekilde gidemeyeceğimi rapor veremeyeceğini söyledi ve yeniden kan testi istedi.Yarın gidip kan verip pazartesini sonucunu alıp muayene olacağım ilgilenenlere teşekkürler.
Bu ne saçma bi' şey yav, sanki ülkedeki herkesin vitamini minerali tam anasını satayım. Zaten karnımızı zor doyuruyoruz, bu tip şeyler basit takviyelerle zaten düzelir, bence biraz üzerinden sorumluluk atmak istemiş gibi ama tabi test içeriğini de bilmek lazım. :monkahmm:

crcyle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
crcyle mert
Konudan bağımsız hangi ile düştün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular