Yvşlagaçtanealıyon
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 7,074
- İsim
- .
- Konu Sahibi Konu Sahibi
E-devlet üzerinden aile hekimi değiştirilebiliyor, çok ekstrem bi' iş değil.
Değiştirdikten sonra seçmiş olduğun hekimden alabilirsin. Ayrıca izinli olan hekimin yerine dahi diğer hekimler bakabiliyor, istifa etmiş olanın yerine de herhangi birisi bakabilir.
Genel cerrahi. Fakat değiştirmeden bahsetmiyorum ben benim hekimim ***** maaşı yattığı halde eylem yaptı ilaç yazdırmam lazımdı. Hastahanede ki aile hekimleri senin hekimin olmasa da ilaç yazma - sağlık raporu çıkartma gibi işlemleri yapmak zorunda.
Az önce geldim eve yerine idareten gelen doktorla görüştüm yakın tarihte verdiğim kan testinin sonucuna bakarak kanımda bir takım vitaminlerin eksik olduğunu söyleyerek bu şekilde gidemeyeceğimi rapor veremeyeceğini söyledi ve yeniden kan testi istedi.Yarın gidip kan verip pazartesini sonucunu alıp muayene olacağım ilgilenenlere teşekkürler.şimdi zaten şöyle bir durum var istanbuldaysan 5 gün içinde falan halletmem lazım dedin o zor cunku aile hekımın olsa bile senınle mevcut hastalıkların üzerine konusup seni hastaneye yonlendırecek aynı gun hastaneye gitsen bile sana heyet randevusu olarak en erken olarak tam 1 hafta sonraya kalıyor kontrollerın keza buna hastane ıcınde gercekleştirecegın testler dahil degil kasma fazla