Neler Yeni

Askerliğimi bir kere erteledim 3 senelik ikinci kere erteleyebilir miyim?

yusuf091

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf ust
Merhaba lise tecilimi kullandım ben 3 senelik. Ocak ayında tecilim bitiyor Şimdi ben sınava girsem üniye gidince üniversite için tekrar tecil edilir mi ?

omer.dn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ömer Doğan
Ben üniye gittiğimde otomatik tecil edilmişti ama senin durumda ne olur bilmiyorum

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Furkan Demirtaş
Merhaba lise tecilimi kullandım ben 3 senelik. Ocak ayında tecilim bitiyor Şimdi ben sınava girsem üniye gidince üniversite için tekrar tecil edilir mi ?
Üniversite okuyan birini alıp götüremezler kolundan tutup yani :D tecil ettirilir muhakkak zaten genelde okul otomatik tecil ettiriyor seni.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Normalde otomatik ertelenir de Okuldaki idari işler uğraşmayınca bazen sana kalıyor tecil yaptırmak.

yusuf091

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf ust
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üniversite okuyan birini alıp götüremezler kolundan tutup yani :D tecil ettirilir muhakkak zaten genelde okul otomatik tecil ettiriyor seni.
Ben 1 kere tecil hakkımı kullandım o yüzden belki sıkıntı olabilir çünkü sitelerinde 1 tecil hakkı var yazıyor. Tamam üni için ertelenebiliyor evet ama tecil bitmeden gitmek lazım üniye ama benim tecilim Ocak ayında bitiyor sınava da Haziran'da girecez. Yani yoklama kaçağına ya da bakmaya düşme ihtimalim var eğer durum böyle olursa okul sorun yapar mı veya askerlik ertelenmez mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Normalde otomatik ertelenir de Okuldaki idari işler uğraşmayınca bazen sana kalıyor tecil yaptırmak.
Ben 1 kere tecil hakkımı kullandım o yüzden belki sıkıntı olabilir çünkü sitelerinde 1 tecil hakkı var yazıyor. Tamam üni için ertelenebiliyor evet ama tecil bitmeden gitmek lazım üniye ama benim tecilim Ocak ayında bitiyor sınava da Haziran'da girecez. Yani yoklama kaçağına ya da bakmaya düşme ihtimalim var eğer durum böyle olursa okul sorun yapar mı veya askerlik ertelenmez mi?

yusuf091

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf ust

Hermitus

80+ Bronze
Üniye gitmedim ama bir kere tecil hakkımı kullandım. Yoklama kaçağı olacam sınava kadar ondan sonra üni kayıt yapar mı onu merak ediyorm

Yoklama kacagiyken peki?
hocam tecil 2024 ocakta mı bitiyor? eğer öyleyse üniversite tecil yapar diye düşünüyorum.

dalgakıran06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Enes
Üniye gitmedim ama bir kere tecil hakkımı kullandım. Yoklama kaçağı olacam sınava kadar ondan sonra üni kayıt yapar mı onu merak ediyorm

Yoklama kacagiyken peki?
yoklama kaçağı olunca eğer okursan oluyor hatta bedelliye bile başvuruluyor tek sorun ceza ödersin para cezası

yusuf091

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf ust
hocam tecil 2024 ocakta mı bitiyor? eğer öyleyse üniversite tecil yapar diye düşünüyorum.
Hocam 2024 ocakta bitiyor ama ben sınava seneye girecem bu sene degil

yoklama kaçağı olunca eğer okursan oluyor hatta bedelliye bile başvuruluyor tek sorun ceza ödersin para cezası
İşte okumuyor gorunuyorum okul kayıt yapar mı yoklama kacagiyken o önemli benim için askere gidebilirim üni kaydını yaptıktan sonra o kadar mühim degil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,248
Üyeler
166,904
Son üye
iganony
Top Bottom