Dilekçeciye gidiyorsun diyorsun abi ben askeri tecil etmek istiyoru diplomani+tcni+ e devlet şifreni veriyon o sana 1 2 günde hallediyoruabi bugün ayın 31 i ve ben ertelemeyi unuttum askerlik şubebe de kapalı galiba
askeri yoklama kaçağı durumuna düştükten sonra belgelerimle gidip erteleme imkanım varmı
not:lise mezunuyum mezuna bıraktım stress sardı
Dilekçeciye gidiyorsun diyorsun abi ben askeri tecil etmek istiyoru diplomani+tcni+ e devlet şifreni veriyon o sana 1 2 günde hallediyoru
Sen yine de bu hafta içi halletmeye bak bi bakıyorsun seni şafak operasyonuyla askere götürüyorlarMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1 ocak itibar yoklama kaçağı olmamın bir engel teşkil etmediğini anlayabilirmiyim buradan
Ondan korkmuyom zaten dd hic vakti degil gercekten askere gitmeninHiçbir şey olmaz, üzerinden ne kadar geçtiğine bağlı gününe göre para cezası yiyorsun, birdahakine de askere alıyorlar diye biliyorum, ben polis çevirmesinde öğrenmiştim otobüsten indirmişlerdi git tecil ettir demişlerdi yoksa para cezası ardından da askere alınırsın dediler, ertesi hafta hemen tecil ettirdim. Tek lazım olan lise diploması bir de sağlık raporu sağlık ocağından alabilirsin, korkma kimseyi yaka paça askere almıyorlar bir şey olmaz sadece en kısa zamanda gidip hallet işlemlerini.