Neler Yeni

askerlik erteleme hakkında bilgi.

Cristo20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Batuhan AKAY
İlgilendiği Kategoriler
Bisiklet, pc, pubg.
Arkadaşlar benim tecil şubatta bitiyor yeni memur oldum sözleşmeliyim memurluğum 2 yıl içinde kesinleşecek bu yüzden uzatma şansım varmış kesinleşene kadar, bununla ilgili bilgisi olan var mı ?

majorw0w

80+ Silver
Üniversite bitirdiğini varsayıyorum. Yüksek lisansa basvurup 3 yıl erteleme yapabilirsin haricinde yapamazsın.

Cristo20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Batuhan AKAY
İlgilendiği Kategoriler
Bisiklet, pc, pubg.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üniversite bitirdiğini varsayıyorum. Yüksek lisansa basvurup 3 yıl erteleme yapabilirsin haricinde yapamazsın.
bitirdim 1 yıl üniversite dolayısıyla uzattım ama çalıştığım yerde müdür ve başkan bu şekilde uzatmamı söyledi.

majorw0w

80+ Silver
bitirdim 1 yıl üniversite dolayısıyla uzattım ama çalıştığım yerde müdür ve başkan bu şekilde uzatmamı söyledi.
2. Üniversite kabul etmiyor genelgede bir üst seviye eğitimi kabul ediyor o da yüksek lisans ve doktora. Bitirdiğini üniversitede hoca ayarlamaya çalış şubata kadar yüksek lisans öğrencisi gözükebilirsin. İleride bedelli gideceksen senin yerinde olsam durumum varsa şimdiden giderdim yüzbin olacak 2023 de minimum çünkü 6. Asteğmen maaşına göre düzenleniyor. Maaşa min yüzde20 civarı zam gelecek.

Top Bottom