Askerlik hakkında ne yapmam lazım

Raclod

80+
Reaksiyon skoru
54
1759676814784.webp
e devlet de böyle yazıyor benim ne yapmam lazım askerlik şubeye mi gitmem gerekiyor?

Beyler azcık yardım edin be işe giremiyorum şunun yüzünden.

Yıl sonuna kadar gitmen gerekiyor işte. Bir an önce git gel madem iş konusunda sıkıntı çekiyorsun.

Git şubede doktorlardan geç başka ne olucak. :)

Git şubede doktorlardan geç başka ne olucak. :)
e devlet de forum doldurman vs gerekiyor diyo.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yıl sonuna kadar gitmen gerekiyor işte. Bir an önce git gel madem iş konusunda sıkıntı çekiyorsun.
Askerliği yapmam lazım direk şubeye gitmek ile olay bitmez çoğu firma 1 yılından az var diyorsa almam diyor. Askerlik şubeye gitsem ne zaman askere alıncağımı söylerler mi ?

şimdi gidersen en erken şubatta askersin kasımda gidersen en erken mayısta askersin işe girersin uzarsa daha gitmene çok var

sağlık sorunun yoksa e devletten başlat başvuruyu sağlık kısımlarına hayır de hepsine sonra sağlık ocağı aile hekimi oradan seni hastaneye sevk ederler zaten ondan sonrasını bekliceksin artık kurula çıkıcan asker olur olmaz fln

sağlık sorunun yoksa e devletten başlat başvuruyu sağlık kısımlarına hayır de hepsine sonra sağlık ocağı aile hekimi oradan seni hastaneye sevk ederler zaten ondan sonrasını bekliceksin artık kurula çıkıcan asker olur olmaz fln
Astım ilacı kullanıyorum ama düzenli olarak değil zorlanırsam tıkanırsam vs.

Askerliği yapmam lazım direk şubeye gitmek ile olay bitmez çoğu firma 1 yılından az var diyorsa almam diyor. Askerlik şubeye gitsem ne zaman askere alıncağımı söylerler mi ?

Söylerler. En azından muayenenin ne zaman olduğunu öğrenirsin.

Astım ilacı kullanıyorum ama düzenli olarak değil zorlanırsam tıkanırsam vs.
doktoruna astım ilacı kullandığını söylersen muaf olursun astım engel askerliğe zaten ilaç geçmişinde görür ara sıra olsada alınma ihtimalin varda sürekli kullanıyorum dersen muaflıktan yararlanırsın

Nereye ve hangi birliğe gideceğini bile söylerler.

Ben en iyisi bu hafta içi askerlik şubeye gidiyim neyin ne olduğunu öğreniyim sağolun.

Geri